Jääkiekon MM-kisat 2007

Täällä keskustellaan Leijona-joukkueiden edesottamuksista.

Jääkiekon MM-kisat 2007

ViestiKirjoittaja Metsästäjä » Tiistai, 24 Huhtikuu 2007, 17:50

Viikonloppuna lueskelin ruotsalaista "olikohan nyt" Svenska Dagbladet ja siinä kerrottiin, että Ruotsin joukkueella on ennätysmäärä huipputason kieltäytymisiä ajatellen tulevia MM-kisoja. Odotettavissa ei ole jutun perusteella Ruotsille valtavasti menestystä.

Tästä se alkaa MM-kisojen ennakkospekulaatio.
20-6-13
Avatar
Metsästäjä
Captain
Captain
 
Viestit: 2938
Liittynyt: Maanantai, 11 Syyskuu 2006, 22:21
Paikkakunta: Turku

Suomen joukkue Moskovassa

ViestiKirjoittaja Trekolmestar » Keskiviikko, 25 Huhtikuu 2007, 07:13

Maalivahdit
Kari Lehtonen, Fredrik Norrena, Sinuhe Wallinheimo

Puolustajat
Aki Berg, Lasse Kukkonen, Jukka-Pekka Laamanen, Arto Laatikainen, Tuukka Mäntylä, Petteri Nummelin, Pekka Saravo, Toni Söderholm

Hyökkääjät
Sean Bergenheim, Jukka Hentunen, Tomi Kallio, Niko Kapanen, Mikko Koivu, Petri Kontiola, Antti Miettinen, Ville Peltonen, Antti Pihlström, Mika Pyörälä, Timo Pärssinen, Jarkko Ruutu, Tuomo Ruutu, Tony Salmelainen, Jari Viuhkola

Noilla sitten mennään. Ei porukassa isompia yllätyksiä ole. NHL:stä ei tällä kertaa saatu aivan top-vahvistuksia kuitenkaan. Vähän on tullut seurattua tilanteita, joten mikäs Bäckstömin tilanne oikein on? Kaveri pelasi Wildin maalilla kuitenkin huikean loppukauden, mutta ei silti kisapassia...

Kenttäpelaajistosta sitten... en juuri katsellut näitä harjoitusmaaotteluita, eikä sikäli ole paljon varaa arvostella, mutta että taas kerran... Tomi Kallio. Kerta toisensa jälkeen kisoihin ja melkein aina saldona jokunen piste heittopusseja vastaan, mutta kovissa peleissä koko lailla turha jätkä. Sikäli ihmetyttää, että Elitserienissa takoo kyllä kovia tehoja, mutta jotenkin puukätiseltä ja aneemiselta vaikuttaa aina jellonapaidassa.
"No höh, kysy sitä tiäksää kato. Iha hölmöläise hommaa taas."
Avatar
Trekolmestar
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 17419
Liittynyt: Maanantai, 18 Syyskuu 2006, 08:28
Paikkakunta: Lapijoki

ViestiKirjoittaja Jukan takahiukset » Keskiviikko, 25 Huhtikuu 2007, 10:56

Jostain luin, että Bäckströmillä olisi jotain pikkuvammoja, jotka estävät Nikken kisoihin tulon.

Jere Lehtinen puolestaan olisi vahvistus tuohon ryhmään. Toivotaan, että lääkäri antaa luvan liittyä kisoihin. Kahden suunnan hyökkääjänä edelleen maailman eliittiä.

Jotenkin on itselläni sellainen fiilis, että joukkueesta puuttuu todellinen johtaja. Ilman Sakua ei mestaruutta voiteta. Myöskään Selänteen kaltaista pomminvarmaa maalintekijää ei joukkueessa ole. Kuka ottaa Saku Koivun roolin tulevaisuudessa? Siinä äijässä on jotain ihmeellistä karismaa (ei siis siinä mielessä, vaan jääkiekkofanin silmissä).
Olli Jokinen olisi myös ollut hyvä vahvistus, mutten näkisi OJ:ssa myöskään todellisen johtajan (vrt. Saku) ainesta. Jokinen vaipuu tosipaikan tullen yleensä muiden mukana harmaaseen massaan. Ikävä kyllä.

Trekolmea peesaan täysin Kallion tapauksessa. Hienoa työtä ruotsin sarjassa, mutta rahkeet ei riitä mielestäni MM-tasolla mainetekoihin. Taitaapi Kallio olla nykyajan artoruotanen. Ei häviä maajoukkueesta kulumallakaan. Ihan turhaa koohottamista ja kädet jäätyvät aina maalipaikan tullen. Lisäksi erittäin pehmeä pelaaja muutenkin. Myös Kimmo Rintasen voisi laskea samaan sarjaan. Takavuosina iski parhaimmillaan monta maalia kaiken maailman tsetseenioita vastaan, mutta pelien kovetessa Rintsi vetäytyi näkymättömiin kuin "se" kylmässä vedessä. Onneksi Rintanen ei enää maajoukkueessa esiinny.

Kontiolalta ja nuoremmalta Koivulta odotan paljon. Ensi mainitulla on mailataitoja enemmän, kuin muulla joukkueella yhteensä. Pitäisi vaan olla joku, joka unelmapassit latoo sisään. Olisiko Mikko Koivusta Sakun manttelinperijäksi? Hyvä kausi NHL:ssa takana. Ehkä Suomen yksittäisesti tärkein pelaaja Moskovassa.

Maalivahti osasto on kunnossa. Lehtoseen ja Norrenaan voi luottaa varmasti. Wallinheimon paikka on toivon mukaan kotona koko kisarupeaman ajan. Parhaimmillaan maaginen, mutta toisinaan imuroi kiekon väkisin omaan maaliin. Sellaista veskaria ei tiukassa paikassa tarvita. Norosesta saatiin jo esimakua jokin aika sitten.

Puolustus näyttää aika HMV:lta. Laamasen tapausta en pysty ymmärtämään. Kovat pisteet liigassa eivät oikeuta kisapaikkaan monella muullakaan. Miksi Laamanen pääsee kisoihin? Kyllähän Kärppien tähtisikermässä pisteitä kertyy vaikka Stevie Wonderillekin. Pudottaisi Westerlund sen pois suosiolla.
Kuka ajaa isot ja pahat P-Amerikan sällit pois maalilta. Bergkään ei voi joka vaihtoa pelata, jos hänestä nyt siivoajaksi edes on. Ruutu möyhii aina silloin tällöin, mutta vittumaista kovuutta pitäisi saada puolustukseen. Eikö yhden paikan pakistossa voisi uhrata vaikka Heleniukselle? Ei varmasti olisi turhin kaveri joukkueessa, vaikka vähän ihme jantteri onkin.

Suomen vahvuudet piilevät jälleen vahvassa joukkuepelissä. Hyvä liike ja tinkimätön asenne vie Suomen jälleen jatkokierroksille, mutta maalintekijöitä on oltava riittävästi. Harjoituspelit eivät ainakaan lupaa hyvää sille osastolle. Finaalia Suomi ei osaa voittaa, mutta mitaleille muuten ovat mahdollisuudet olemassa.

Seuraamme mielenkiinnolla.
Turhaan rakennat taloasi risuista, oljista tai tiilestä. Mene vuokralle, pääset helpommalla.
Avatar
Jukan takahiukset
2nd liner
2nd liner
 
Viestit: 373
Liittynyt: Tiistai, 05 Joulukuu 2006, 18:15
Paikkakunta: Vantaa

ViestiKirjoittaja Emeritus » Keskiviikko, 25 Huhtikuu 2007, 14:11

JTH:n kommentteihin täytyy 110% yhtyä. Juuri nuo olivat tunnelmat kun joukkueen kokoonpanoa aamukaffeella lehdestä tutkailin. Jotenkin tuntuu, että meille on aika vaisut kisat tulossa. Tai sitten toivottavasti olen täysin väärässä.
Avatar
Emeritus
Director of Scouting
Director of Scouting
 
Viestit: 8580
Liittynyt: Keskiviikko, 20 Syyskuu 2006, 18:38

ViestiKirjoittaja Suntio » Keskiviikko, 25 Huhtikuu 2007, 14:39

Jukan takahiukset kirjoitti:Puolustus näyttää aika HMV:lta. Laamasen tapausta en pysty ymmärtämään. Kovat pisteet liigassa eivät oikeuta kisapaikkaan monella muullakaan. Miksi Laamanen pääsee kisoihin? Kyllähän Kärppien tähtisikermässä pisteitä kertyy vaikka Stevie Wonderillekin. Pudottaisi Westerlund sen pois suosiolla.
Kuka ajaa isot ja pahat P-Amerikan sällit pois maalilta. Bergkään ei voi joka vaihtoa pelata, jos hänestä nyt siivoajaksi edes on. Ruutu möyhii aina silloin tällöin, mutta vittumaista kovuutta pitäisi saada puolustukseen. Eikö yhden paikan pakistossa voisi uhrata vaikka Heleniukselle? Ei varmasti olisi turhin kaveri joukkueessa, vaikka vähän ihme jantteri onkin.


Muutenkin viestissäsi on asiallisia pointteja, mutta tästä olen täsmälleen samaa mieltä. En voi käsittää Jukka Laamasen valintaa. Jos halutaan kiekollinen pakki joukkueseen niin miksei ennemmin vaikka meidän Nikke? Toisaalta joukkueessa on jo Nummelin ja muutkin pakit ovat kiekollisesti ainakin hyvää tasoa. Poislukien Aki Berg.

Kovuus puuttuu Bergin lisäksi kokonaan. Helenius olisi ollut ihan ok valinta. Mieluummin näkisin Laamasen tilalla vaikka huume-jeren vaikka en miehestä ollenkaan pidäkkään.

Hyökkäys ja maalivahti osasto näyttävät ihan hyviltä, mutta silti pelottaa nämä kisat. Maalivahdeille tulee paljon torjuntoja? Tai kolisee paljon omissa.... :roll:
"Dumari on iso ja väkivaltanen, enemmän koneen kuin ihmisen kaltainen. Sillon robottikädet, sil on moottoripää, sil on sähköpumppu joka jyskyttää!"
Avatar
Suntio
Assistant Coach
Assistant Coach
 
Viestit: 4249
Liittynyt: Tiistai, 12 Syyskuu 2006, 22:34
Paikkakunta: Rauma

ViestiKirjoittaja Trekolmestar » Keskiviikko, 25 Huhtikuu 2007, 19:02

friikki kirjoitti:Hyökkäys ja maalivahti osasto näyttävät ihan hyviltä, mutta silti pelottaa nämä kisat. Maalivahdeille tulee paljon torjuntoja? Tai kolisee paljon omissa.... :roll:

Itse näen sen näin... mv-osasto on Norrenan ja Lehtosen hoidossa aika varmalla pohjalla. Toki lyhyessä turnauksessa voi osua helpostikin se huonompi peli johonkin tärkeään kohtaan, mutta kyllä Suomen kaksikko on vertailukelpoinen kaikkien muiden kanssa uskallan sanoa, vaikka en ole muiden MM-tiimien rostereihin sen kummemmin tutustunut.
Hyökkäyksestä puuttuvat ilmiselvät liiderit ja huippustarat ja joitain hieman kummallisia valintoja, joilla tuntuu olevan kausikortti MM:iin (Kallio, Hentunen...). Toisaalta ei välttämättä ole paha, että superstarat puuttuvat, voi olla jopa hyvä, koska kukaan ei voi laskea sen varaan, että nuo ne kumminkin tarvittavat maalit tekee. Lehtisen kelpuuttaisin kyllä sakkiin ilman muuta, mutta ainakaan nopeasti katsoen en löytänyt mitään tietoa Jeren kohtalosta.
Puolustus on sitten se, johon Suomi kaatuu, jos kaatuakseen on. Jukan takahiuksia lainatakseni HOO ÄM VEE. Varsinkin se oman maalin varjelu tuolla porukalla, kuinkahan vaan käynee... onneksi veskarit on maailmanluokkaa. Laamanen, Mäntylä, Saravo... joopajoo. Katellaan nyt kumminkin. MM-kisoissa pääsee kuitenkin ottelemaan varmasti paikasta mitalipeleihin, kun suuri osa joukkueista on aivan turistikamaa. Neljän sakkiin jos tuolla porukalla mennään, niin kaikki siitä ylöspäin on plussaa. Jos taas sinne mennään, niin sen jälkeen kaikki on mahdollista.
"No höh, kysy sitä tiäksää kato. Iha hölmöläise hommaa taas."
Avatar
Trekolmestar
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 17419
Liittynyt: Maanantai, 18 Syyskuu 2006, 08:28
Paikkakunta: Lapijoki

ViestiKirjoittaja ekomies » Torstai, 26 Huhtikuu 2007, 00:08

Jotenkin tuntuu että tämä valittu jengi on Erkalta vaan pahimman luokan vittuilujäähyväinen :?
ekomies
1st liner
1st liner
 
Viestit: 634
Liittynyt: Sunnuntai, 17 Joulukuu 2006, 01:35
Paikkakunta: Otan ovaali

ViestiKirjoittaja Trekolmestar » Perjantai, 27 Huhtikuu 2007, 06:15

Jere Lehtinen sai sitten lääkäriltä luvan ja liittyy kisajoukkueeseen sunnuntaina. Hyvä näin, sillä kyllä tuo porukka pelimiehiä kaipaa. Antti Miettinenkin ehtii Moskovaan vasta lauantaina, joten illan matsi Ukrainaa vastaan vedetään ilman Dallasin staroja.

Suomi tänään:
mv Norrena (Lehtonen)

1. kenttä
Peltonen-Koivu-T. Ruutu,Nummelin-Kukkonen

2. kenttä
Hentunen-Kapanen-Pärssinen,Mäntylä-Saravo

3. kenttä
Bergenheim-Kontiola-Kallio,Berg-Söderholm

4. kenttä
J. Ruutu-Viuhkola-Pyörälä,-

Neljä hyökkäysketjua ja kolme pakkiparia siis tässä vaiheessa. Kisapassin leimausta jäävät odottelemaan Antti Pihlström, Tony Salmelainen, Arto Laatikainen ja Jukka-Pekka Laamanen.

Kakkoskenttä hirvittää jo etukäteen. Menneen maineen varassa touhuavat teletapit (Kapanen on ainoa, jonka itse olisin kisoihin kelpuuttanut) ja pakkeina maailmanluokan pari Mäntylä-Saravo. No kyllä tuo varmaan Ukrainaa vastaan vielä riittää. Nelonen on mielenkiintoinen koostumus ja saa toivottavasti kunnolla peliaikaa.
"No höh, kysy sitä tiäksää kato. Iha hölmöläise hommaa taas."
Avatar
Trekolmestar
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 17419
Liittynyt: Maanantai, 18 Syyskuu 2006, 08:28
Paikkakunta: Lapijoki

ViestiKirjoittaja IRI » Perjantai, 27 Huhtikuu 2007, 20:07

Suomi - Ukraina 5 - 0 (1-0, 3-0, 1-0) :HAU

Olipa helvetin tylsä peli. Toisen erän viimeiset minuutit tuli nukuttua. Melko odotetunlainen ottelu ja lopputulos. Hyvä tietysti, että voitto ja nollapeli tuli. Aika huikeat jäähyminuutit tuli siihen nähden, että Suomi vei peliä koko 60 minuuttia, voitti ja piti nollan. Olipa erikoinen tuomio tuo Kallion pelirangaistus. Kaipa se sitten säännöissä näin määrätään :scratch.

Nyt on tullut katsottua erän verran tuota Venäjä-Tanska -ottelua ja vaikka parissa Venäjän maalissa on joulupukkikin ollut avustamassa, niin pelottavan kovalta tuo ryhmä vaikuttaa. No, tiistaina nähdään sitten osviittaa Suomen ja Venäjän joukkueen todellisesta tasosta. Ehkä.
Avatar
IRI
Managing Director
Managing Director
 
Viestit: 13528
Liittynyt: Maanantai, 23 Lokakuu 2006, 18:07

ViestiKirjoittaja Joukke » Lauantai, 28 Huhtikuu 2007, 15:24

Roloson sitten teki polvikyykkää Saksan toisen maalin aikana... tänne vaan ja tuplaten... oli ainakin saksalaisilla kannattajilla hauskaa (ei sormella siltikään saa osoitella.. hyi). Toisaalta kyllä Roli aika työttömänä on kumminkin kaksi erää ollut - ei Saksalla ole ollut kuin kolme-neljä hyvää paikkaa, mutta silti kaksi jo tehtynä...
A champion is afraid of losing. Everyone else is afraid of winning (Billie Jean King)
Avatar
Joukke
Assistant Captain
Assistant Captain
 
Viestit: 1090
Liittynyt: Lauantai, 03 Maaliskuu 2007, 14:59
Paikkakunta: Rauma

ViestiKirjoittaja IRI » Lauantai, 28 Huhtikuu 2007, 15:34

Joukke kirjoitti:Toisaalta kyllä Roli aika työttömänä on kumminkin kaksi erää ollut - ei Saksalla ole ollut kuin kolme-neljä hyvää paikkaa, mutta silti kaksi jo tehtynä...

Hullu homma, mutta silti Rolilla on enemmän torjuntoja kuin gyntherien maalivahdilla. Yllättävän tiukoilla Cänädä Saksan kanssa on. Liekö pojat olleet eilen illalla kevyellä sopalla ja nyt vähän kateinen päällä ja muutenkin rotsin napit auki.
Avatar
IRI
Managing Director
Managing Director
 
Viestit: 13528
Liittynyt: Maanantai, 23 Lokakuu 2006, 18:07

ViestiKirjoittaja Joukke » Lauantai, 28 Huhtikuu 2007, 19:47

isorumailkeä kirjoitti: Yllättävän tiukoilla Cänädä Saksan kanssa on. Liekö pojat olleet eilen illalla kevyellä sopalla ja nyt vähän kateinen päällä ja muutenkin rotsin napit auki.

No eipä tuosta oikein paljon muutakaan mieleen jäänyt - no toisaalta luulen ma, että on se etukäteen huonompi aina vaikea vastus lajista riippumatta - viime loppiaisena meinas käydä hieman kylmät erään vetyperoksidiblodin kanssa tikkakarkeloissa - vittu vieläkin kylmää jos mä olisin sen semin hävinnyt. hyi hitto!
A champion is afraid of losing. Everyone else is afraid of winning (Billie Jean King)
Avatar
Joukke
Assistant Captain
Assistant Captain
 
Viestit: 1090
Liittynyt: Lauantai, 03 Maaliskuu 2007, 14:59
Paikkakunta: Rauma

ViestiKirjoittaja IRI » Lauantai, 28 Huhtikuu 2007, 19:53

Joukke kirjoitti:No eipä tuosta oikein paljon muutakaan mieleen jäänyt - no toisaalta luulen ma, että on se etukäteen huonompi aina vaikea vastus lajista riippumatta - viime loppiaisena meinas käydä hieman kylmät erään vetyperoksidiblodin kanssa tikkakarkeloissa - vittu vieläkin kylmää jos mä olisin sen semin hävinnyt. hyi hitto!

Eläpä sure. Eräs nimeltämainitsematon osallistuja munaili oman osuutensa sinunkin puolestasi. Eli vituiks mänt.

Ja MM-kisoista sen verran, että olisikohan syytä rajoittaa noita osallistujamaita vaihteeksi jotenkin. Onpa helvetin hauskaa katsoa esim. Ruotsi - Italia -ottelua jossa jorgokset tekevät ensimmäisen maalin ja sven-olofit loput :HAU. Eikä se Venäjä - Tanskakaan mitään suurta riemua herättänyt.
Avatar
IRI
Managing Director
Managing Director
 
Viestit: 13528
Liittynyt: Maanantai, 23 Lokakuu 2006, 18:07

ViestiKirjoittaja Trekolmestar » Lauantai, 28 Huhtikuu 2007, 20:05

isorumailkeä kirjoitti:Ja MM-kisoista sen verran, että olisikohan syytä rajoittaa noita osallistujamaita vaihteeksi jotenkin. Onpa helvetin hauskaa katsoa esim. Ruotsi - Italia -ottelua jossa jorgokset tekevät ensimmäisen maalin ja sven-olofit loput :HAU. Eikä se Venäjä - Tanskakaan mitään suurta riemua herättänyt.

Kyllä jotain tarttis tehdä, ei noita jaksa katsoa. Mutta kun IIHF haluaa onnelliseen jääkiekkoperheeseen paljon maita, niin minkäs teet. Siinä sitten katsotaan näitä Vinku-Intia - Suomi pelejä ja keuhkotaan kun Tomi Kallio teki taas tehot 0+1. On se kone. Kyllä A-sarjan maksimi olisi mielestäni 10 joukkuetta ja sekin on paljon. Kehittääkö se nyt sitten oikeasti näiden pikkumaiden jääkiekkoa, että käyvät pelaamassa pari alkusarjan matsia ja ottavat turpaan selkein numeroin toisten vasta vähän lämmitellessä tosipelejä varten.
"No höh, kysy sitä tiäksää kato. Iha hölmöläise hommaa taas."
Avatar
Trekolmestar
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 17419
Liittynyt: Maanantai, 18 Syyskuu 2006, 08:28
Paikkakunta: Lapijoki

ViestiKirjoittaja Metsästäjä » Lauantai, 28 Huhtikuu 2007, 20:11

No, joo! Aika merkityksettömiä ovat nämä alkusarjan ottelut kyllä. Katselin eilen jotain Venäjä-Mikä lie Norja ottelua ja oli kyllä melkoista Venäjä showta. Tuskinpa noista maista mitaleista taistelee mitkään uudet maat edelleenkään.
20-6-13
Avatar
Metsästäjä
Captain
Captain
 
Viestit: 2938
Liittynyt: Maanantai, 11 Syyskuu 2006, 22:21
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Joukke » Sunnuntai, 29 Huhtikuu 2007, 08:33

Ja mikä hauskinta 16 joukkueen alkusarjasta pääsee jatkoon 12 tai jotain ja homma jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ja jatkuu... semeistä vois kattelun ihan oikeesti aloittaa tai ehkäpä taidan koomailla vielä välieriin asti - toki tulee varmaankin tv:n ääressä oltua kun pelejä tulee - seurattua niitä ei varmastikaan tule..
A champion is afraid of losing. Everyone else is afraid of winning (Billie Jean King)
Avatar
Joukke
Assistant Captain
Assistant Captain
 
Viestit: 1090
Liittynyt: Lauantai, 03 Maaliskuu 2007, 14:59
Paikkakunta: Rauma

ViestiKirjoittaja IRI » Sunnuntai, 29 Huhtikuu 2007, 08:52

Joukke kirjoitti:Ja mikä hauskinta 16 joukkueen alkusarjasta pääsee jatkoon 12 tai jotain ja homma jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ja jatkuu...

Juuri näin. Vittu, MM-kisat kestää kolme viikkoa... hieman on maku poissa kuten kolme päivää pureskellusta Jenkistä. Eiköhän nuo Suomen pelit tule kohtuullisesti seurattua, mutta jotenkin ei vaan saa kunnon fiilistä niihin. Esimerkiksi futiksen EM- tai MM-kisoihin saa paljon paremman fiilarin vaikkei Suomi siellä pelaakaan. Olisiko vaikutusta sillä, että nämä kisat pelataan kuitenkin vain neljän vuoden välein? Sitäpaitsi lätkän MM-kisoissa tuo joukkueiden välinen tasoero on aivan posketon kanjoni. Futiksessa - olkoonkin, että mukana on enemmän maita - tapahtuu paljon enemmän yllätyksiä ja pelit ovat kuitenkin yleensä tasaisempia kuin jääkiekossa. Olympialätkää seuraa jo ihan mielellään, koska siellä on paikalla kuitenkin käytännössä joka maalta parhaat pelaajat. Omassa mielessäni jääkiekon MM-kisat ovat kieltämättä kärsineet jonkinlaisen inflaation. Mutta kuten sanottua, eiköhän Suomen pelejä sentään tule seurattua. Edes toisella silmäluomella.
Avatar
IRI
Managing Director
Managing Director
 
Viestit: 13528
Liittynyt: Maanantai, 23 Lokakuu 2006, 18:07

ViestiKirjoittaja Trekolmestar » Sunnuntai, 29 Huhtikuu 2007, 16:45

Suomi - Tanska sitten päättyi 6-2. Viimeisen erän katsoin ja näemmä päivän ulkoilut vaativat veroaan, kun meinasin nukahtaa. No tiistaina sitten nähdään Suomen joukkueen taso, kun vastassa on Venäjä. Hieman tuo Tanska-pelin 3. erän aneeminen läpsyttely pistää aprikoimaan, mutta niinpä tuo usein menee näitä tsetseenioita tjsp. vastaan. Viimeinen erä pelaillaan vaan puolivaloilla pois kuleksimasta, kun homma on jo selvä.
"No höh, kysy sitä tiäksää kato. Iha hölmöläise hommaa taas."
Avatar
Trekolmestar
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 17419
Liittynyt: Maanantai, 18 Syyskuu 2006, 08:28
Paikkakunta: Lapijoki

ViestiKirjoittaja Metsästäjä » Sunnuntai, 29 Huhtikuu 2007, 17:28

Itsekin katsoin viimeisen erän. Melkoista kävelyä oli ottelun loppu ainakin.
20-6-13
Avatar
Metsästäjä
Captain
Captain
 
Viestit: 2938
Liittynyt: Maanantai, 11 Syyskuu 2006, 22:21
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja IRI » Sunnuntai, 29 Huhtikuu 2007, 19:10

Trekolmestar kirjoitti:Suomi - Tanska sitten päättyi 6-2. Viimeisen erän katsoin ja näemmä päivän ulkoilut vaativat veroaan, kun meinasin nukahtaa.

Veikkaanpa, että olisit meinannut nukahtaa, vaikket olisi ulkona ollutkaan. Paska matsi, mutta voitto Suomelle ja pari ihan hienoa maalia. Ihan vitusti liikaa tyhmiä jäähyjä. Siinäpä tärkeimmät.
Avatar
IRI
Managing Director
Managing Director
 
Viestit: 13528
Liittynyt: Maanantai, 23 Lokakuu 2006, 18:07

ViestiKirjoittaja Jukan takahiukset » Sunnuntai, 29 Huhtikuu 2007, 20:32

Eipä pelin taso päätä huimannut, mutta ei tässä vaiheessa tarvitsekaan. Pakkopelejä kerran rahan takia järjestetään, niin ne kannattaa vähän puolivaloilla pelatakin. Kyllähän se niin on, ettei näitä alkusarjan matseja enää jaksa katsoa. Tai no ehkä Venäjää vastaan on jo jonkinmoista meininkiä. Sen aion katsoa kyllä. Tänään vilkaisin hieman kolmatta erää, koska kolmoselta tuli Uuno Turhapuro. Kyllä Uuno jonkun Suomi-Tanska pelin voittaa 100-0 :D

Jatkosarjakin on vähän teennäistä touhua. Miksei voi olla sama systeemi, kun oli esim. Tukholmassa -95? Kaksi alkulohkoa, joista neljä parasta kummastakin pääsee jatkoon. Silloin alkaa suorat pudotuspelit. Heikot karsikoot mutasarjan paikoista.
Turhaan rakennat taloasi risuista, oljista tai tiilestä. Mene vuokralle, pääset helpommalla.
Avatar
Jukan takahiukset
2nd liner
2nd liner
 
Viestit: 373
Liittynyt: Tiistai, 05 Joulukuu 2006, 18:15
Paikkakunta: Vantaa

ViestiKirjoittaja Metalwarrior » Tiistai, 01 Toukokuu 2007, 20:39

Turpaan tuli sitten ryssiltä. Mv-peli ei vakuuttanut, hienosti kuitenkin äijät tulivat maalin päähän. Silti viimeisen kahden minuutin aikana ei edes päästy yrittämään tasoitusta.. :?

Sitten jatkolohkoon Sveitsiä, Ruotsia ja kumppaneita vastaan. Kyllä tällä ryhmällä tekee tiukkaa neljän joukkoon meneminen.
What we do in life, echoes in eternity
Metalwarrior
Assistant Captain
Assistant Captain
 
Viestit: 1698
Liittynyt: Maanantai, 11 Syyskuu 2006, 22:09

ViestiKirjoittaja Trekolmestar » Tiistai, 01 Toukokuu 2007, 20:41

Ensimmäinen ns. "tosipeli" ja hieman odotetusti tuli takkiin. Kolmas erä oli kyllä hyvää vääntöä. Norrenan imuroi (erityisesti 1-0) pari maalia. Jälkimmäinen (5-3) tuntui jo katkaisevan selkäruodon, mutta hyvin siitäkin vielä noustiin. Pari viimeistä minuuttia oli sitten itänaapurin eikä ilman veskaria päästy edes koittamaan.

Toinen ja ehkä painavampi tappioon vaikuttanut tekijä oli kyllä luokaton alivoima. Aivan hukassa oltiin ja punakone pääsi namuttelemaan. Nättejä maaleja kyllä.

Teletappi-ketju oli yllättävän hyvä, joten hieman joutuu vetämään joukkuevalinnoista heittäämääni kritiikkiä takaisin. Kokonaisuutena joukkue on toki melko puukätinen ja taitotasollisesti esim. Venäjään nähden paljon jäljessä.
"No höh, kysy sitä tiäksää kato. Iha hölmöläise hommaa taas."
Avatar
Trekolmestar
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 17419
Liittynyt: Maanantai, 18 Syyskuu 2006, 08:28
Paikkakunta: Lapijoki

ViestiKirjoittaja Jukan takahiukset » Keskiviikko, 02 Toukokuu 2007, 11:05

Trekolmestar kirjoitti:Teletappi-ketju oli yllättävän hyvä, joten hieman joutuu vetämään joukkuevalinnoista heittäämääni kritiikkiä takaisin. Kokonaisuutena joukkue on toki melko puukätinen ja taitotasollisesti esim. Venäjään nähden paljon jäljessä.

Todellakin puukätisyys iski silmiin eilen todella, mutta kontrastina olikin kisojen ehkä taitavin joukkue. Yllättävän hyvin Suomi sinnitteli mukana ja varmasti tappiosta huolimatta usko vain kasvoi omasta osaamisesta. Seuraavasta tosipelistä olisi voitto sitten jo otettava, jotta itseluottamus säilyisi hyvällä tasolla.

Norrena oli eilen pettymys, mutta kyllä puolustuspelikin oli niin tuuliajolla kuin olla ja voi. Tuli ihan viime kauden Lukko mieleen. Vain katseella seurataan, kun sergeit paukuttelee komeita maaleja. Toivottavasti veskarikuvio selkiytyy jatkosarjaan mentäessä. Norrena nyt hieman notkahti, joka oli allekirjoittaneelle pieni yllätys. Onneksi on toisena maalivahtina Lehtonen, jota pidän jollain tapaa parempana kuin Norrenaa ja en pelkästään eilisen perusteella. Toisaalta Norrenan kokemus auttaa nollaamaan pienet epäonnistumisetkin varmasti hyvin.

Itselläni pisti silmään Mäntylän ja Saravon kiekollinen heikkous eilen. Purkukiekot ei lähde kunnolla ja muutenkin veli venäläinen kiersi kaverit aika helposti. Mäntylällä oli myös muutama paikka tällätä kiekkoa siniviivan tuntumasta, mutta poikkeuksetta kiekot menivät ohi maalin, tai laukaus ei onnistunut ollenkaan. Kyllä Mäntylä on aika turisti tällä hetkellä. Ei vain pienen jässikän voimat ja koko riitä.

Kellekään selvinnyt, mitä Lasse Kukkonen on saavuttanut tähän mennessä näissä kisoissa? Itselleni on vaan jäänyt mieleen turhat nahinat ja naureskelut vastustajalle.
Turhaan rakennat taloasi risuista, oljista tai tiilestä. Mene vuokralle, pääset helpommalla.
Avatar
Jukan takahiukset
2nd liner
2nd liner
 
Viestit: 373
Liittynyt: Tiistai, 05 Joulukuu 2006, 18:15
Paikkakunta: Vantaa

ViestiKirjoittaja Suntio » Keskiviikko, 02 Toukokuu 2007, 13:14

Jukan takahiukset kirjoitti:Kellekään selvinnyt, mitä Lasse Kukkonen on saavuttanut tähän mennessä näissä kisoissa? Itselleni on vaan jäänyt mieleen turhat nahinat ja naureskelut vastustajalle.


Lasse on tehnyt mielestäni juuri sitä työtä mitä hänen pitääkin. Etkö ole huomannut Kukkosen uhrautuvaa puolustuspelaamista tai pelotonta ylivoiman maskimiehenä oloa kisojen aikana? Varsinkin maskimiehenä Suomen joukkueessa aivan omaa luokkaansa. Siinä sitten tulee välillä hieman nahisteltua samalla, kun maalivahdin nenän edessä kikkaillaan. Oman tai vastustajan. Oli vastustajan maalivahdin edessä esimerkiksi Hentusen sunnuntaisen hirmuisen lämärin että eilisen Nummelinin yv-maalin aikana.

Siinä että naureskelee vastustajalle ja hiillostaa näitä parhaimpansa mukaan niin minä ainakin arvostan erittäin paljon. Kaiken lisäksi Kukkonen tuli Tanska-pelin päätyttyä selvittämään tilannetta HETI, kun Nummelin joutui fyysisiin vaikeuksiin vihellyksen jälkeen. Pelannut paljon Nummelinin parina ja ollut puolustuspäässä huomattavasti parempi kuin Peetu. Itseasiassa tämän päivän Veikkaajassa oli aika hyvä kommentti Nummelinilta, meni jotenkin näin: " Hyvä kun saa Kukkosen kaltaisen pelaajan kanssa pelata, joka ajelee kaikkea mikä liikkuu. Saa sitten itse keskittyä siihen minkä parhaiten osaa." Ja tämähän on kiekolliseen peliin...

Kukkonen on uhrautuvimpia sotureita Suomen joukkueessa. NHL:ssäkin Kukkonen tunnetaan siitä, että se syöksyy aina kiekon eteen. Sama homma oli aikoinaan Kärpissä. Puolustaja joka ei pelkää kipua.
"Dumari on iso ja väkivaltanen, enemmän koneen kuin ihmisen kaltainen. Sillon robottikädet, sil on moottoripää, sil on sähköpumppu joka jyskyttää!"
Avatar
Suntio
Assistant Coach
Assistant Coach
 
Viestit: 4249
Liittynyt: Tiistai, 12 Syyskuu 2006, 22:34
Paikkakunta: Rauma

Seuraava

Paluu Maajoukkueet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa