Airols 2008

Kaikki musiikkiin liittyvä yleinen keskustelu

Airols 2008

ViestiKirjoittaja Salski » Maanantai, 10 Marraskuu 2008, 21:21

Idols-laulukilpailu on jälleen takana, kuten kaikki varmasti ovat huomanneet. Tänä vuonna taso tuntuu olevan "se kaikkein kovin" ja omasta mielestäni tippuneiden joukossa on ollut hyvinkin kovia laulajia.

Finaalit alkoivat eilen, teemana oli herkkyys ja vierailevana tuomarina Mikko Franck. Itse en nähnyt kahta ensimmäistä laulajaa ja otti päähän aika lailla. Saana Liikanen putosi pelistä ensimmäisenä finalistina, ja se oli varmasti ylläri monille. Kalle Löfström oli putoamisuhan alla ekasta semifinaalista alkaen ja olisin toivonut, että hänen aikansa olisi koittanut viimein. Toisin kuitenkin kävi.

Mitä mieltä te olette laulukilpailusta ja itse kisaajista?
Rädyn vastaus, kun toimittaja kysyi häneltä, että mitä te oikein juttelette Zeleznyn kanssa kentällä:
"Ei mitään. Ku se raukka ei osaa suomea."
Avatar
Salski
2nd liner
2nd liner
 
Viestit: 304
Liittynyt: Torstai, 03 Tammikuu 2008, 22:58
Paikkakunta: Laitila-citi

ViestiKirjoittaja Emeritus » Maanantai, 10 Marraskuu 2008, 21:32

Vaimoni on katsonut kaikki ja minä itse vain eilen 3-4 esiintyjää. Tuota Kalle Löfströmin putoamattomuutta vaimokin harmitteli, itse en kuullut häntä. Itse pidin tuon Saana Liikasen laulusta. Ja oli aika kaunis kappale ja ääni myös sillä pojalla Petekö se oli? That's all I know.
Avatar
Emeritus
Director of Scouting
Director of Scouting
 
Viestit: 8580
Liittynyt: Keskiviikko, 20 Syyskuu 2006, 18:38

ViestiKirjoittaja IRI » Sunnuntai, 23 Marraskuu 2008, 21:30

Taas tuli katsottua Idols-finaali ja eipä meikäläisen mielipide edelleenkään muuttunut. Kumpaakaan naispuolista finalistia en voi sietää, miespuolisista Koop ja Pete ehdottomasti parhaat. Koopin ääni miellyttää enemmän, mutta Pete on kieltämättä todella hyvä esiintyjä ja sopii mielestäni paremmin tuohon formaattiin.

Sellainen pikku juttu vielä... Olkoonkin, että Koopin ääni miellyttää, niin tuo biisivalinta... Ei, ei ja vielä kerran ei. Pitäisi olla lainvastaista antaa tämä viisu jonkun muun kuin Tapio Rautavaaran esitettäväksi. Prkl.

Ja mikä helvetti tämä Hippu siellä tuomaristossa oli? Niukasti yli-ikäinen pissis lässyttämässä tuskasta ja elämän surkeudesta. Mit vit? Antakaa mun kaikki kestää.
Avatar
IRI
Managing Director
Managing Director
 
Viestit: 13528
Liittynyt: Maanantai, 23 Lokakuu 2006, 18:07

ViestiKirjoittaja Trekolmestar » Sunnuntai, 23 Marraskuu 2008, 22:11

Katsoinpa minäkin (jo toisen kerran). Naurettava kisa, äänestää voi jo ennen illan esityksiä, itse asiassa voi kai äänestää jo edellisen päätyttyä eli viikon ajan. Ihan pelleilyä, tulos riippunee lähinnä siitä, kenen ulkoinen habitus sattuu 10+ vee pissiksiä ynnä muita miellyttämään.

Itse asiassa minusta viime kerralla ylimääräisenä tuomarina olleen Apulannan Toni Wirtasen lausahdus jollekin noista kisailijoista tiivisti hyvin koko skeidan... toivottavasti et voita, sillä formaatti pilaa sinut tjsp.

Ja jos nyt jotain noista kisailijoista toteaisi, niin samaa mieltä edellä kirjoitelleen palstaveljen kanssa. Naispuoliset ärsyttävät kumpikin, Koopin esitykset miellyttävät, mutta Pete jyrää kyllä lavalla esiintymisellään.

Ja se kolmas miespuolinen... midäs duosda nyd sanoisi, esiindyy miden esiindyy, niin ei perkele, misdä sille löydyisi biisi, jossa ei ole yhdään TEE-kidjainta...
"No höh, kysy sitä tiäksää kato. Iha hölmöläise hommaa taas."
Avatar
Trekolmestar
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 17419
Liittynyt: Maanantai, 18 Syyskuu 2006, 08:28
Paikkakunta: Lapijoki

ViestiKirjoittaja Leonardo » Maanantai, 24 Marraskuu 2008, 09:04

Onhan tuota tullut seurattua, ja onhan jokainen finalisti ihan mukiinmenevä laulaja eli korvat kestää hienosti kuuntelemisen eikä silmätkään sula kun amatöörejä suurella estradilla katselee..

Kansa äänestää hommelilla, sillä ulkoisella tyylillä on kuitenkin liian suuri merkitys, eli paras laulaja ei välttämättä voita..No toisaalta kysehän onkin Idoli kilpailusta eli onhan sekin hyväksyttävissä oleva seikka sitten kuitenkin..Tästä kilpailusta olisi varmuudella Elton Johnit, yms muut ulkoisesti eivät staran omaiset kisailijat pudonneet jo aikapäiviä sitten pois. Tuomarit ovat hypettäneet mikä se nyt oli Pete Parkkosta ja sitä ööh Annaa alusta lähtien eli heidän kantansa on tullut varsin selväksi keitä toivotaan siihen loppuhuipennukseen..Koop taas taitaa olla varttuneemman hamekansan märkä päiväuni ja eksotiikka kerää ääniä kotirouvien puhelimista..=)

Kaksi viimeistä finalistia on kuitenkin lähes satavarmasti selvillä, Pete ja Anna ne siellä kisaavat voitosta ja allekirjoittaneelle on se ja sama kumpi potin korjaa..
Avatar
Leonardo
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 21615
Liittynyt: Maanantai, 08 Tammikuu 2007, 10:11

ViestiKirjoittaja Trekolmestar » Maanantai, 24 Marraskuu 2008, 09:33

Leonardo kirjoitti:allekirjoittaneelle on se ja sama kumpi potin korjaa..

Pätevästi veli todistaa. Itsellenikin on täysin samantekevää, kuka kisan voittaa, koska tuo lopultakin artistin uralle mahdollisesti päätyvä voittaja tuotteistetaan niin muoviseksi keskinkertaisuudeksi, että tuskinpa meikäläisen kompaktikiekkosoittimessa levytykset peliaikaa saavat. Tai oikeastaan, satavarmasti eivät saa, ei tuota sanomattomia vaikeuksia keksiä vaihtoehtoisia käyttötapoja niillekin euroille, jotka menisivät jonkun ihqu-idolin äänitteen hankintaan.

Itse asiassa onko tuosta kisasta (monesko kerta nyt muuten on?) noussut yhtään vakavasti otettavaa muusikkoa. Tarkoittaa sanoa, että ovatko ne jääneet ns. yhden levyn ihmeiksi ja rahastusautomaateiksi. Ei muuten liene sattuma, että kisa ratkeaa juurikin joulun alla ja voittajalle ehditään vielä pusertaa platta joulumarkkinoille.
"No höh, kysy sitä tiäksää kato. Iha hölmöläise hommaa taas."
Avatar
Trekolmestar
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 17419
Liittynyt: Maanantai, 18 Syyskuu 2006, 08:28
Paikkakunta: Lapijoki

ViestiKirjoittaja zube » Tiistai, 25 Marraskuu 2008, 00:02

Trekolmestar kirjoitti:Itse asiassa onko tuosta kisasta (monesko kerta nyt muuten on?) noussut yhtään vakavasti otettavaa muusikkoa. Tarkoittaa sanoa, että ovatko ne jääneet ns. yhden levyn ihmeiksi ja rahastusautomaateiksi.


Kyllähän näitä menestyjiäkin muutama löytyy, esim ykköskaudelta Helsingin Euroviisu-edustajamme Hanna Pakarinen ja myös etenkin iskelmä-puolella mainetta jonkun verran vissiinkin niittänyt Jani Wickholm. Ja oli tämä pohjoisen huppelipoika Antti Tuiskukin vissiin siinä kolme-neljä vuotta huipulla, nyt ei (onneksi) vähään aikaan ole kuulunut mitään.

Kakkoskaudelta ainoastaan Katri Ylander on onnistunut suht hyvään levymyyntiin. Ei nyt mitenkään huikeaan, mutta kuitenkin sellaiseen... tasaisen varmaan, etten sanoisi. Oma lukunsa on tietysti tämä nykyinen pikku kakkosen säämies Ilkka "taivaslyötulta" Jääskeläinen jonka levyä taidettiin kahden kuukauden kuluttua julkaisusta myydä Anttilan alekorissa hintaan 4,90E.

Kolmoskauden laulajista on paha vielä oikein sanoa mitään, kun ovat vasta pinnalla niin vähän aikaa olleet, mutta ainakin tämän Anna Abreun toinenkin levy näyttäisi myyvän hyvin, kun taas wannabe-hevari Arska Koivusen toinen levy taisi flopata.

Eli kyllä tuo uran luominen idolsinkin kautta tuntuu ihan mahdollista olevan. Yleensähän nämä menevät niin, että ensimmäinen levy myy hyvin jo ihan sillä pelkällä "idols-statuksella", mutta vasta toinen ja ehkä kolmas levy punnitsevat sen todellisen suosion.

Ja ei, minulla ei ole hyllyssä ainuttakaan Idols-kisaajan levyä.
zube
1st liner
1st liner
 
Viestit: 793
Liittynyt: Tiistai, 19 Syyskuu 2006, 20:48

ViestiKirjoittaja IRI » Sunnuntai, 07 Joulukuu 2008, 21:22

Jaa, että Idolsia tuli taas katsottua. Ensin sellainen huomio, että selkeästi tuomareita oli ohjeistettu heittämään sellaisia kommentteja, jotka vaikuttaisivat siihen, että lopulliseen finaaliin saadaan vastakkain Pete ja Anna. No, voi olla, että ovatkin.

Eipä oma mielipiteeni juuri mihinkään ole muuttunut. Todennäköisesti Pete tämän vie, koska sopii parhaiten tuohon formaattiin. Eikä siinä mitään, hyvinhän kaveri laulaa ja esiintyy. Oma suosikkini on edelleen Koop. Laulaa todella hyvin (raspikurkusta plussaa) ja tietty sympaattisuus viehättää. Annaa en ole voinut sietää missään vaiheessa ja tämän illan jälkeen on entistä helpompi sanoa niin. Jos laulaja, josta ei pidä vetää vielä Pearl Jam/Eddie Vedder-biisin, niin se on jo siinä vaiheessa kiitos ja hyvin. Helvetin tekotaiteellista ja muka-tiedostavaa muka-hard rockia. My ass, prkl. Ja kun toisena mennään sotkeutumaan Isokynän biisiin, niin mennään metsään oikein sujuvasti. Ei Lindholmin biisejä saisi muut mennä rääpimään. Se vain ei sovi.
Avatar
IRI
Managing Director
Managing Director
 
Viestit: 13528
Liittynyt: Maanantai, 23 Lokakuu 2006, 18:07

ViestiKirjoittaja Trekolmestar » Tiistai, 09 Joulukuu 2008, 08:32

IRI kirjoitti:Ensin sellainen huomio, että selkeästi tuomareita oli ohjeistettu heittämään sellaisia kommentteja, jotka vaikuttaisivat siihen, että lopulliseen finaaliin saadaan vastakkain Pete ja Anna. No, voi olla, että ovatkin.

Vähänhän se tuolta kuullosti, mutta näin ei sitten käynytkään, vaan yllättäen jatkosta putosi Pete, jota pidettiin aivan varmana finalistina. Salaliittoteoreetikoiden mielestä tämäkin oli jo etukäteen päätetty. Pete kun joka tapauksessa tulee levyttämään ja levy myymäänkin vielä kohtuullisesti. Voittajaksi siis halutaan sellainen tapaus, jonka ura olisi ilman Idols-voittoa kuollut ennen alkamistaan. Eli ensi sunnuntain finaalin voittaa... ta-daa... Anna. Näin siksi, että Koop on parempi ja hänelle riittää kakkostila kuten Petelle riitti kolmonen. Näin koneisto maksimoi voittonsa.

Niin, ja itse en tätä siis keksinyt ja itse asiassa mulle edelleen on koko lailla sama, kuka tuon hassunhauskan kisailun voittaa. Satuinpahan vain moisen teorian kuulemaan ja vieläpä ihan hyvin perusteltunakin aiempien vuosien tuloksilla. Voisi se jopa olla niin... tai sitten ei.
"No höh, kysy sitä tiäksää kato. Iha hölmöläise hommaa taas."
Avatar
Trekolmestar
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 17419
Liittynyt: Maanantai, 18 Syyskuu 2006, 08:28
Paikkakunta: Lapijoki

ViestiKirjoittaja IRI » Tiistai, 09 Joulukuu 2008, 08:37

Trekolmestar kirjoitti:yllättäen jatkosta putosi Pete, jota pidettiin aivan varmana finalistina. Salaliittoteoreetikoiden mielestä tämäkin oli jo etukäteen päätetty. Pete kun joka tapauksessa tulee levyttämään ja levy myymäänkin vielä kohtuullisesti. Voittajaksi siis halutaan sellainen tapaus, jonka ura olisi ilman Idols-voittoa kuollut ennen alkamistaan. Eli ensi sunnuntain finaalin voittaa... ta-daa... Anna. Näin siksi, että Koop on parempi ja hänelle riittää kakkostila kuten Petelle riitti kolmonen. Näin koneisto maksimoi voittonsa.

Kyllähän tästä jonkinlaisia merkkejä voidaan löytää aiempien vuosien kisoista mm. USA:sta ja Ruotsista. Kuulemma. Rahaahan tuolla formaatilla on tarkoitus tehdä. Muu on toisarvoista.
Avatar
IRI
Managing Director
Managing Director
 
Viestit: 13528
Liittynyt: Maanantai, 23 Lokakuu 2006, 18:07

ViestiKirjoittaja Leonardo » Tiistai, 09 Joulukuu 2008, 09:31

Eipä ohjelmalla meikäläiselle oikein muuta arvoa olekaan kuin katsellen ja kuunnellen vähän juhlistaa omaa henkilökohtaista toipumistaan usein sunnuntaisin vallitsevasta kanuunasta.. :lol:

Ja kieltämättä hienoja biisejä kilpailijat ovat valinneet esitettäväkseen matkan varrella..Eipä siinä muuta kommentoitavaa, sen nyt tietää etukäteenkin, että idols levyä ei tule hankittua missään vaiheessa tätä omaa maallista taaperrusta ajatellen joten finalisteista sen verran että parempi voittakoon.. :roll:
Avatar
Leonardo
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 21615
Liittynyt: Maanantai, 08 Tammikuu 2007, 10:11

ViestiKirjoittaja Trekolmestar » Sunnuntai, 14 Joulukuu 2008, 22:11

IRI kirjoitti:
Trekolmestar kirjoitti:yllättäen jatkosta putosi Pete, jota pidettiin aivan varmana finalistina. Salaliittoteoreetikoiden mielestä tämäkin oli jo etukäteen päätetty. Pete kun joka tapauksessa tulee levyttämään ja levy myymäänkin vielä kohtuullisesti. Voittajaksi siis halutaan sellainen tapaus, jonka ura olisi ilman Idols-voittoa kuollut ennen alkamistaan. Eli ensi sunnuntain finaalin voittaa... ta-daa... Anna. Näin siksi, että Koop on parempi ja hänelle riittää kakkostila kuten Petelle riitti kolmonen. Näin koneisto maksimoi voittonsa.

Kyllähän tästä jonkinlaisia merkkejä voidaan löytää aiempien vuosien kisoista mm. USA:sta ja Ruotsista. Kuulemma. Rahaahan tuolla formaatilla on tarkoitus tehdä. Muu on toisarvoista.

No niin, kohtahan tuo ratkeaa. Tuli tuossa pokeria pelaillessa silmäiltyä finalistien esitykset ja jos joku minulta jotain kysyisi, niin eihän tuossa pitäisi olla mitään epäselvää. Koop on kertaluokkaa parempi kuin Anna, jonka laulu ei minun korvaani miellytä ensinkään. Jotenkin väritöntä ja biisi kuin biisi kuulostaa samalta. Mutta eipä tuossa voitossa laulamisella juuri mitään tekemistä ole. Toisaalta oman musiikinkulutuksen kannalta on aivan sama kumpi voittaa. Molemmat päässevät levyttämään tuloksesta riippumatta ja en jaksa uskoa, että tuo koneisto suoltaisi tuutista ulos sellaisen platan, johon meikäläinen ropojaan sijoittaisi.
"No höh, kysy sitä tiäksää kato. Iha hölmöläise hommaa taas."
Avatar
Trekolmestar
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 17419
Liittynyt: Maanantai, 18 Syyskuu 2006, 08:28
Paikkakunta: Lapijoki


Paluu Musiikkikeskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron