Kivasti ollut kävijöitä

Täältä löytyvät foorumin ylläpidon tiedotteet ja tänne sopii jäsenien laittaa kysymykset ylläpitäjille.

Kivasti ollut kävijöitä

ViestiKirjoittaja Metsästäjä » Lauantai, 16 Syyskuu 2006, 07:54

Toivoisi aina tietysti enemmän aktiiviteettia, mutta alku on kaiken kaikkiaan yllättänyt tilastollisesti ajateltuna. Jonkinlaista suuntausta näkee joka tapauksessa, että missä mennään.

Tilastollisesti näin on sivustomme kiinnostanut:
24.8.-15.9. (ei huomioida allekirjoittaneen käyntejä)

1. Metalwarriorin kuvat 98 käyntiä/pvä yht. 2415 käyntiä
2. Etusivu 72 käyntiä/pvä yht. 1637 käyntiä
3. Metsästäjän kuvia 16 käyntiä/pvä yht. 377 käyntiä
4. Joukkue-esittely 14 käyntiä/pvä yht. 316 käyntiä
5. Äijänsuo 12 käyntiä/pvä yht. 228 käyntiä
6. Veikkaussäännöt 5 käyntiä/pvä yht. 120 käyntiä
7. Tiedostoja 3 käyntiä/pvä yht. 88 käyntiä
8. Otteluohjelma 3 käyntiä/pvä yht. 73 käyntiä
9. Linkit 3 käyntiä/pvä yht. 69 käyntiä
10. Veikkaushistoria 2 käyntiä/pvä yht. 59 käyntiä

yht. 22,3 käyntiä/pvä/sivu yht. 5262 käyntiä

Yllättävää on Metalwarriorin kuvia sivun suuri kävijämäärä verrattuna aiempiin vuosiin ja yllättävää Etusivun kävijämäärä suhteessa tähän. Metalwarriorin kuviin panostus ei ilmeisesti ole tuonut kovinkaan monia selaajia muulle osalle sivustoa, mikä on ollut negatiivinen juttu. Lukkofanien nettikäyttäytyminen voisi olla edes utelista tai kiinnostunutta :). Ajatteluttaa, että miksi tätä edes koitamme luoda, näitä tilastoja seuratessani.

Veikkausosa sivuilla on kävijämäärät yllättävänkin pientä. Väellä ei selvästikään ole ollut kiinnostusta esim. lukea veikkaussääntöjä tai -historiaa, mikä on puolestaan yllättänyt allekirjoittaneen. Tähän on talven aikana tulossa muutoksia ja kaikki sivut alle 10 kävijää per päivä menevät uusiksi kunhan tästä alkuhässäkästä selvitään. Mitäkö tilalle? Ei tule omaa jaaritteluani, vaan jotain kivaa Lukkohenkistä, josta ei sen enempää vielä. Tietysti avoimena kaikkia ideoita otetaan vastaan.

Foorumia on kokonaisuudessaan vaikeaa arvioida lyhyellä tähtäimellä ja sen kehitystä. Metalwarrior ja allekjoittanut yhdessä olemme kirjoittaneet täällä 106 viestiä nyt yhdessä kaikista 137 viestistä foorumissa. Eli muut ovat kirjoittaneet 4 päivässä 31 viestiä. Paljon kertoo foorumin aktiiviteetista se, että 2 viestiä kijoittaneita ei ole vielä kuin 3 käyttäjää Ylläpidon lisäksi. Hittipiikki koettiin kausiveikkauksen linkityksen jälkeen, mutta kaikesta päätellen suurta osaa kävijöistä ei itse foorumi vielä kiinnostanut sen enempää, mikä on vahinko.

Foorumin rakennustyöt olivat yllättävänkin vaikeita. Ensin aloitettiin väärällä foorumipohjalla ja saatiin parissa päivässä 15 jäsentä. Sitten ei enää foorumi kiinnostanutkaan pop upin takia moniakaan. Me koitimme korjata virheemme, mutta joitakin mielenkiintoisia nimimerkkejä yhä on kadoksissa.

Niin tai näin! Ei foorumin kannalta ollenkaan huono alku, mutta tulevaisuudessa Lukkokannattajien olisi syytä löytää sivustomme ja foorumimme helpommin ja se on osaltaan tavoitteena. Tuskin päätavoitteenamme on tarjota kävijöille yksistään kuvaelämyksiä. Uteliaisuutta, kiinnostusta kaipaisi muuhunkin kuin vain kuvien katseluun ja latailuun.
20-6-13
Avatar
Metsästäjä
Captain
Captain
 
Viestit: 2938
Liittynyt: Maanantai, 11 Syyskuu 2006, 22:21
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Repolainen » Maanantai, 16 Lokakuu 2006, 20:28

Näköjään vieläkin kävijäennätys palstalla siitä kun tuli pientä hulinaa :shock:
Repolainen
3rd liner
3rd liner
 
Viestit: 74
Liittynyt: Perjantai, 15 Syyskuu 2006, 20:58

ViestiKirjoittaja Metsästäjä » Tiistai, 17 Lokakuu 2006, 11:34

Kolme kertaa ollut allekirjoittaneen aikana yhtä aikaa 15 kirjautuneena. On vain ajan kysymys, että milloin esim. 20 raja rikkoutuu. Ei ennätykset tai laskurit kuitenkaan ole foorumin pääasiallinen tarkoitus, vaan jokin aivan muu.

Sivustokohtaista tilastoa!

17.10.
Viestien lukumäärä: 1800 Viestejä päivässä: 50.59
Aiheiden lukumäärä: 115 Aiheita päivässä: 3.23
Käyttäjien lukumäärä: 47 Käyttäjiä päivässä: 1.32 (uusia jäseniä)

Pääsivustolla: 116 kävijää eilen ja 4956 kävijää viimeisen kuukauden aikana.
Avatar
Metsästäjä
Captain
Captain
 
Viestit: 2938
Liittynyt: Maanantai, 11 Syyskuu 2006, 22:21
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Trekolmestar » Tiistai, 17 Lokakuu 2006, 11:40

Metsästäjä kirjoitti:On vain ajan kysymys, että milloin esim. 20 raja rikkoutuu. Ei ennätykset tai laskurit kuitenkaan ole foorumin pääasiallinen tarkoitus, vaan jokin aivan muu.

Juuri näin. Pääasia on hyvä ja asiallinen keskustelu ja mielipiteiden vaihto. Sama sitten onko paikalla 2 vai 20 kirjautunutta. Numerot ovat vain numeroita.
Keep on Good work! :thumbsup
"No höh, kysy sitä tiäksää kato. Iha hölmöläise hommaa taas."
Avatar
Trekolmestar
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 17419
Liittynyt: Maanantai, 18 Syyskuu 2006, 08:28
Paikkakunta: Lapijoki

ViestiKirjoittaja Olkku » Tiistai, 10 Huhtikuu 2007, 20:33

Tänään uusi kävijäennätys. Onnea Lukkomania.
27.11 1997 - 09.07 2013 Remu
Olkku
Managing Director
Managing Director
 
Viestit: 10150
Liittynyt: Tiistai, 12 Syyskuu 2006, 21:14
Paikkakunta: Nakkila

ViestiKirjoittaja Korinekki » Torstai, 03 Toukokuu 2007, 22:19

Onko tuolla Lukon kotisivujen keskustelussa "mainostettu" Lukkomaniaa? Saisi sieltä tuon Duron rekisteröimään tänne..... :D
Avatar
Korinekki
2nd liner
2nd liner
 
Viestit: 165
Liittynyt: Keskiviikko, 20 Syyskuu 2006, 09:01
Paikkakunta: Pori

ViestiKirjoittaja Suntio » Torstai, 03 Toukokuu 2007, 22:34

Korinekki kirjoitti:Onko tuolla Lukon kotisivujen keskustelussa "mainostettu" Lukkomaniaa? Saisi sieltä tuon Duron rekisteröimään tänne..... :D


En usko et kukaan on. Ei nimittäin taida kovinkaan monella Lukkomanian kirjoittajalla olla nimimerkkiä siellä. Tälläkin hetkellä on Lukkomanian linkki Lukon etusivulla ja linkkisivulla, mut en usko et sieltä on tullut liikoja kirjoittajia. Tosin, en halua loukata ketään, mut ihan kaikki "teinikirjoittajat" ei taida sopia tämän palstan tyyliin. Enkä ole mikään Lukkomanian tyylipoliisi muutenkaan, vaan nimenomaan nuorimmasta päästä kirjoittajia. Tottakai kirjoittajia haalitaan ja kaivataan aina lisää. Kaikki kelpaa, jotka osaa olla asiallisia. 8)

Duro tietysti olisi tapaus erikseen, kun tuntuu oikeasti tietävän asioistakin. Jospa vaikka avautuisi täällä hiukan enemmän noista siirroista?

Ylläpidon kommentteja odotellessa...


Off-topic: Oon muuten Korinekki nyt muutamaan sun viestiin vastannut peräkkäin ekana. Ei ole mitään liian ruuhkaista kirjoittelua Jatkoajassakaan. Satuin vaan huomaamaan... :-)
"Dumari on iso ja väkivaltanen, enemmän koneen kuin ihmisen kaltainen. Sillon robottikädet, sil on moottoripää, sil on sähköpumppu joka jyskyttää!"
Avatar
Suntio
Assistant Coach
Assistant Coach
 
Viestit: 4249
Liittynyt: Tiistai, 12 Syyskuu 2006, 22:34
Paikkakunta: Rauma

ViestiKirjoittaja jupster » Torstai, 03 Toukokuu 2007, 22:42

Korinekki kirjoitti:Onko tuolla Lukon kotisivujen keskustelussa "mainostettu" Lukkomaniaa? Saisi sieltä tuon Duron rekisteröimään tänne..... :D


Onhan Durolla välillä tietoa tulevista hankinnoista, mutta kirjoitusten taso ei ole riittänyt esimerkiksi jatkoajassa muutamaankaan otteeseen, joten en ole varma riittäisikö tännekään. Tuollaista vääntöä mitä tuolla virallisella foorumilla Duron & kump toimesta saa lukea en kyllä tänne kaipaisi.

Parempaa kirjoitusasua ja asiallista kirjoittelua sekä tietenkin kuumimmat huhut : tervetuloa!

:wink:
Lukkomanian Darts-päänahkoja : Trekolmestar, IRI..mitä näitä nyt on.
jupster
Assistant Captain
Assistant Captain
 
Viestit: 1658
Liittynyt: Torstai, 14 Syyskuu 2006, 08:48
Paikkakunta: Rauma

ViestiKirjoittaja Suntio » Torstai, 03 Toukokuu 2007, 23:16

jupster kirjoitti:Tuollaista vääntöä mitä tuolla virallisella foorumilla Duron & kump toimesta saa lukea en kyllä tänne kaipaisi.

Parempaa kirjoitusasua ja asiallista kirjoittelua sekä tietenkin kuumimmat huhut : tervetuloa!


Niin, tuohan on täysin totta. Itse olen ajatellut ettei tuollaista vääntöä tule, jos itse antaa asian olla. Ei Duro Lukon oman palstan loputtomiin kiistelyihin aina se syyllinen ole. Kyllä välillä tulee muilta niin ihmeellisiä kommentteja, että niihin on jonkun pakko tarttua. Varsinkin tuon toisen D-kirjoittajan päätyö taitaa olla Duron kiusaaminen. Näin voisin sanoa näin sivustaseuraajana...

Jotain kertoo sekin, ettei ole Jatkoajan foorumiin onnistunut sopeutumaan. Tosin linja on siellä erittäin tiukka. :roll:
"Dumari on iso ja väkivaltanen, enemmän koneen kuin ihmisen kaltainen. Sillon robottikädet, sil on moottoripää, sil on sähköpumppu joka jyskyttää!"
Avatar
Suntio
Assistant Coach
Assistant Coach
 
Viestit: 4249
Liittynyt: Tiistai, 12 Syyskuu 2006, 22:34
Paikkakunta: Rauma

ViestiKirjoittaja Korinekki » Perjantai, 04 Toukokuu 2007, 09:03

Lähinnä sen takia tulee joskus tuonne Lukon sivuille kirjotettua, jos saisi tuosta Durosta jotain irti. Kyllä se asioista aika paljon tietää, mutta melko väsynyt tapa kaverilla on asiat esittää.
Friikille... juu hiljasta on Jatkoajassa. Sais Lukko tiedottaa jtn... ;)
Avatar
Korinekki
2nd liner
2nd liner
 
Viestit: 165
Liittynyt: Keskiviikko, 20 Syyskuu 2006, 09:01
Paikkakunta: Pori

ViestiKirjoittaja Metsästäjä » Lauantai, 05 Toukokuu 2007, 06:58

friikki kirjoitti:Duro tietysti olisi tapaus erikseen, kun tuntuu oikeasti tietävän asioistakin. Jospa vaikka avautuisi täällä hiukan enemmän noista siirroista?

Ylläpidon kommentteja odotellessa...

Emme tunnetusti ole kauheasti vielä ainakaan kenenkään jäsenhakemusta pois jättäneet. Mukaan on tähän saakka mahtunut yksi sun toinen. Kyllähän täällä kaiketi yhdelle Durolle tilaa olisi.

Emme ole aktiivisesti etsineet jäseniä. Pyrimme tekemään vain asiat omalla tavallamme yhä edelleenkin. Kaikki aikanaan ja ajallaan, sanotaan...

Lukkomania on Lukkohenkinen ryhmä ja tunnemme olevamme yhtä perhettä Lukon organisaatioon -, Lukon pelaajiin - ja Lukkofaneihin saakka. Jos foorumina ja sivustona pystymme järjestämään muutamia elämyksiä, tuottamaan esim. Lukon organisaatiossa inspiraatioita ja ideoita, niin tavoitteemme on enemmän kuin saavutettu. Itse asiassa sivustoamme ja foorumiamme voi mitata niin monella eri tavalla ja ylläpidolle ei jäsenmäärä tai kävijämäärä ole kuitenkaan kuin pelkkiä numeroita.

Eniten meitä inspiroi se, että huomaamme olevamme tärkeällä asialla ja ylläpitäessämme juttuamme, suomme ystävillemme uusia mahdollisuuksia käsi kädessä kaikessa sovussa. Upea asia on tämä Kettujen kevät tapahtuma. Kyseessä, kun ei ole ylläpidon luoma juttu. Lukkomanian ylläpito on Kettujen keväässä samalla tavalla vain osallistuvia yksittäisiä henkilöitä kuten sen jäsenetkin. Tarvittaessa sivustolla kuitenkin yhä pidätämme oikeuden siihen, että kuka vieraanvaraisuuttamme, palvelujamme ja ystävällisyyttämme saa käyttää.

Toisin sanoen; Yhdessä olemme vahvempia!
20-6-13
Avatar
Metsästäjä
Captain
Captain
 
Viestit: 2938
Liittynyt: Maanantai, 11 Syyskuu 2006, 22:21
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Metsästäjä » Tiistai, 15 Toukokuu 2007, 21:15

Lukkomania sivuston käyttö pitkällä jänteellä katsoen on nousussa. Toukokuun hiljaisuudessa esim. jopa ollaan päästy samoihin kävijämääriin kuin mitä talvellakin. Tietty vakioryhmä näyttää ainakin käyvän ainakin päivittäin Lukkomaniassa, eikä tämä ryhmä vaikuta kovin kapealta.

Kaikesta päätellen on syytä olettaa jossakin vaiheessa päivityksien olevan paikallaan. Toivottavasti vielä tulevan kauden pärjäämme nykyisellä kapasiteetilla. Mikäli kävijöitä on nyt kesälläkin siellä 3500 paikkeilla, niin mitä mahtaa olla luvassa kauden alettua.
20-6-13
Avatar
Metsästäjä
Captain
Captain
 
Viestit: 2938
Liittynyt: Maanantai, 11 Syyskuu 2006, 22:21
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Olkku » Keskiviikko, 05 Syyskuu 2007, 08:42

Huomasin tuolla jatkoajassa, että meitä luetaan.

Aeroman kirjoitti:Harjoitusotteluiden pistepörssi tuli eilisen pelin myötä valmiiksi. Otin listan lainaksi Lukkomanian puolelta, ja kiitos siis kuuluu nimimerkille IRI, joka on listan rakentanut.


Näin Aroman siis siellä. Toivottaisin nimimerkki Aeromanin tervetulleeksi myös kirjoittajana Lukkomaniaan. Rohkeasti sekaan vaan.
27.11 1997 - 09.07 2013 Remu
Olkku
Managing Director
Managing Director
 
Viestit: 10150
Liittynyt: Tiistai, 12 Syyskuu 2006, 21:14
Paikkakunta: Nakkila

ViestiKirjoittaja IRI » Keskiviikko, 05 Syyskuu 2007, 08:59

Olkku kirjoitti:Huomasin tuolla jatkoajassa, että meitä luetaan.

Aeroman kirjoitti:Harjoitusotteluiden pistepörssi tuli eilisen pelin myötä valmiiksi. Otin listan lainaksi Lukkomanian puolelta, ja kiitos siis kuuluu nimimerkille IRI, joka on listan rakentanut.


Näin Aroman siis siellä. Toivottaisin nimimerkki Aeromanin tervetulleeksi myös kirjoittajana Lukkomaniaan. Rohkeasti sekaan vaan.

Kissa kiitoksilla elää. Provikat tänne, saadina. Ei vaan, onhan siinä muitakin ollut osallisina eli kiitos kaikille muillekin.
Avatar
IRI
Managing Director
Managing Director
 
Viestit: 13528
Liittynyt: Maanantai, 23 Lokakuu 2006, 18:07

Re: Kivasti ollut kävijöitä

ViestiKirjoittaja RJM » Tiistai, 05 Tammikuu 2010, 13:28

Nostetaan tälläinen vanha viesti ylöspäin.

Tällä kaudella Lukkomania on saanut 43 uutta käyttäjää.
Neljä näistä käyttäjistä ovat olleet enemmän aktiivisia :thumbsup

Kaiken kaikkiaan käyttäjiä on 272 kappaletta rekisteröitynyt Lukkomaniaan.

Tämä tuli vain mieleen siitä kun Cannedheat huomasi et otteluseurannassa oli 10 vierailijaa ja pyysi liittymään.
RJM
Assistant Captain
Assistant Captain
 
Viestit: 1291
Liittynyt: Tiistai, 12 Kesäkuu 2007, 06:43

Re: Kivasti ollut kävijöitä

ViestiKirjoittaja Olkku » Tiistai, 05 Syyskuu 2017, 17:15

Nyt ei olla menty ihan otsikon mukaan. Eiköhän aleta laittelemaan mielipiteitämme, niille tarkoitettuihin ketjuihin. Avataan uusia ketjuja ja aletaa keskustelemaan Lukosta ja muistakin asioista. Ei tapettais näin hienoa foorumia turhanpäiten. Asiaa ja mielipiteitä riittää, joten kynät käteen ja näppäimistölle. Kausi alkaa perjantaina mulkut :DAGR ja täällä ei jakseta spekuloida. :BRNG
27.11 1997 - 09.07 2013 Remu
Olkku
Managing Director
Managing Director
 
Viestit: 10150
Liittynyt: Tiistai, 12 Syyskuu 2006, 21:14
Paikkakunta: Nakkila

Re: Kivasti ollut kävijöitä

ViestiKirjoittaja Olkku » Perjantai, 29 Syyskuu 2017, 19:35

Ei sitten. Nyt olis hyvät havinat kyllä, mutta jos ei kiinnosta muita, niin ei sitten.
27.11 1997 - 09.07 2013 Remu
Olkku
Managing Director
Managing Director
 
Viestit: 10150
Liittynyt: Tiistai, 12 Syyskuu 2006, 21:14
Paikkakunta: Nakkila

Re: Kivasti ollut kävijöitä

ViestiKirjoittaja Suntio » Tiistai, 21 Elokuu 2018, 20:43

Olkku kirjoitti:Ei sitten. Nyt olis hyvät havinat kyllä, mutta jos ei kiinnosta muita, niin ei sitten.


Moro! Pitkästä aikaa täällä kirjautuneena. Hiljaista on. Ei riitä aika tai kiinnostus - tai kumpikaan. Harmi. Laitan silti tähän jonkun hauskan hymiön :BCFF :LCK
"Dumari on iso ja väkivaltanen, enemmän koneen kuin ihmisen kaltainen. Sillon robottikädet, sil on moottoripää, sil on sähköpumppu joka jyskyttää!"
Avatar
Suntio
Assistant Coach
Assistant Coach
 
Viestit: 4249
Liittynyt: Tiistai, 12 Syyskuu 2006, 22:34
Paikkakunta: Rauma


Paluu Tiedotuksia ja palautteita

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron