Kieliasusta ja one-linereista

Täältä löytyvät foorumin ylläpidon tiedotteet ja tänne sopii jäsenien laittaa kysymykset ylläpitäjille.

Kieliasusta ja one-linereista

ViestiKirjoittaja Moderaattorit » Tiistai, 10 Marraskuu 2009, 13:00

Lukkomania-foorumille on tullut syksyn mittaan paljon uusia aktiivisia kirjoittajia, mikä on erinomaisen hieno asia. Lukkomaniassa on aina pyritty siihen, että pilkkua ei turhaan viilata ja pääasia on se, että keskustelu on aktiivista. Silti ylläpidon täytyy muistuttaa niin uusia kuin vanhempiakin maanikoita siitä, että viesteiltä odotetaan edelleen jokseenkin luettavaa yleiskielistä kieliasua ja uutta sisältöä käytävään keskusteluun.

Pienenä poikkeuksena ovat otteluseurantaketjut, joissa keskustelu on enemmän chat-luonteista ja kun tunteella mennään, niin säännötkin joustavat enemmän. Otteluseurantaketju lukitaan aina ottelun päätyttyä ja keskustelu jatkuu muissa ketjuissa ja sen jälkeen seurannassa läpi menevät one-linerit ovat pannassa seuraavaan otteluseurantaan asti.

Foorumilla on kohtuullisen laaja hymiövalikoima. Niitä saa käyttää, mutta muistutetaan nyt siitäkin, että jokaiseen viestiin niitä ei tarvitse laittaa, vaan niitä käytetään silloin, kun hymiö selventää kirjoituksen sanomaa.
Avatar
Moderaattorit
Konstaapeli
 
Viestit: 115
Liittynyt: Keskiviikko, 12 Maaliskuu 2008, 09:14

Paluu Tiedotuksia ja palautteita

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron