Off-Topic

Täältä löytyvät foorumin ylläpidon tiedotteet ja tänne sopii jäsenien laittaa kysymykset ylläpitäjille.

Off-Topic

ViestiKirjoittaja Moderaattorit » Sunnuntai, 15 Tammikuu 2012, 11:45

Ylläpito haluaa muistuttaa kaikkia Lukkomaanikoita ns. off-topic-asiasta. Tätä asiaa koskevat mm. seuraavat foorumin sääntökohdat:

3 § Kaikki viestit tulee kirjoittaa oikealle, niille tarkoitetulle alueelle. Mikäli et ole varma, mille alueelle viestisi kuuluu, niin kysy. Keskustelu yhdestä aiheesta tulee käydä saman otsikon alla.

6 § Kirjoitetuilta viesteiltä odotetaan jotain uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Jätä kirjoittamatta, jos sinulla ei ole mitään uutta annettavaa keskustelulle. Sisällöttömiin viesteihin puututaan aina ja varsinkin, jos ne häiritsevät ketjun alkuperäistä keskustelua.


Viime aikoina useampi kirjoittaja on rikkonut sääntöjä tai ainakin mennyt aivan sääntöjen rajamailla em. pykälissä todetun osalta.

Koska ylläpito mieluummin neuvoo oikealle tielle kuin jakaa penalttia, niin tässä tulee pari yllä mainittua asiaa koskevaa vinkkiä:
- Olut-ketjussa on tarkoitus keskustella erilaisista mallasjuomista, arvioida uutuuksia, suositella hyväksi havaittuja juomia ja tarinoida muutenkin oluisiin liittyvistä asioista kuten vaikkapa alkoholipolitiikasta jne. Ketju EI ole yön pikkutunteja kaljaa hörppien viettävien chat-ketju. Tähän tarkoitukseen suosittelemme vaikkapa Jatkoajan Kalsarikänniketjua tai muita vastaavia paikkoja, joista varmasti löytyy keskustelukavereitakin enemmän.

- On hienoa, jos maanikoilla on menestystä vastakkaisen sukupuolen parissa ns. petiosastolla. Sikäli kun tuntee polttavaa tarvetta jakaa näitä asioita palstaveljien/-sisarten kanssa, niin tälle asialle voi avata uuden ketjun vaikka sitten otsikolla Lukkomanian panomiehet/-naiset tjsp. Raportointi aiheesta kaikkiin mahdollisiin ketjuihin saa luvan loppua nyt.

t. Lukkomania-ylläpito
Avatar
Moderaattorit
Konstaapeli
 
Viestit: 115
Liittynyt: Keskiviikko, 12 Maaliskuu 2008, 09:14

Paluu Tiedotuksia ja palautteita

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron