Otteluseuranta- ja otteluketjujen sisällöstä

Täältä löytyvät foorumin ylläpidon tiedotteet ja tänne sopii jäsenien laittaa kysymykset ylläpitäjille.

Otteluseuranta- ja otteluketjujen sisällöstä

ViestiKirjoittaja Moderaattorit » Sunnuntai, 27 Tammikuu 2013, 18:20

Viime aikoina useammaltakin foorumin kirjoittajalta on unohtunut varsinaisen otteluketjun ja otteluseurantaketjun ero. Niinpä seuraavassa ranskalaisin viiruin ydinkohdat em. ketjuista ja niiden sisällöstä

Otteluketju
- Lukon pelien ennakkoja ja jälkipuintia varten
- Ketjun voi avata kuka tahansa ja avaukseen saa mielellään laatia jonkinlaisen, vaikka vain lyhyenkin ennakkokatsauksen pelistä.
- Kokoonpanot ja niillä spekulointi yms. kuuluvat otteluketjuun
- Vaikka otteluketju on pelin aikana avoin, on suotavaa, että pelitapahtumien kommentointi tapahtuu yksinomaan seurantaketjussa
- Otteluraportit nakutellaan näihin ketjuihin ja keskustelu ottelun tapahtumista käydään niissä. Yksittäisten pelaajien tekemisistä ja tekemättä jättämisistä voi keskustella otteluketjussa tai laajemmin pelaajien omissa ketjuissa.

Otteluseuranta
- Nimensä mukaisesti ketjussa kokoontuvat peliä eri tavoin seuraavat lukkomaanikot kommentoimaan Lukon ja vastustelijan edesottamuksia pelin aikana.
- Ketjun avaa perinteiden mukaan edellisen seurantaketjun avaaja, jos ottelu on päättynyt Lukon voittoon. Muussa tapauksessa nopein innokas.
- Avausmaaliarvaukset ja kaikkinainen muu veikkailu (pl. kausiveikkaus ja muut erikseen toimivat veikkaukset) rajataan seurantaketjuun
- Seurantaketjun keskustelu on ottelun aikana chat-tyyppistä ja foorumin säännöt joustavat hieman mm. kieliasun ja one-linereiden osalta. Silti pitää olla fiksusti.
- Ketju lukitaan ottelun päätyttyä

Huom! Pelireissuille, kyytikyselyille, tapaamisten sopimiseen pelien yhteydessä ja muille vastaaville jutuille on kokonaan oma ketjunsa eli Lukkomaanikkojen pelireissut.
Avatar
Moderaattorit
Konstaapeli
 
Viestit: 115
Liittynyt: Keskiviikko, 12 Maaliskuu 2008, 09:14

Re: Otteluseuranta- ja otteluketjujen sisällöstä

ViestiKirjoittaja Moderaattorit » Keskiviikko, 10 Joulukuu 2014, 10:14

Muistutetaanpa foorumin väkeä taas tästä ja varsinkin tuosta "Silti pitää olla fiksusti"-osasta.
Moderaattorit kirjoitti:- Seurantaketjun keskustelu on ottelun aikana chat-tyyppistä ja foorumin säännöt joustavat hieman mm. kieliasun ja one-linereiden osalta. Silti pitää olla fiksusti.

Sport-Lukko-seurantaketjussa liikuttiin jo hyvän maun ja itsemoderoinnin rajoilla eräiden kirjoittajien osalta. Ymmärrämme närkästyksen ja tästä syystä tällä erää mennään yleismallin huomautuksella. Yhtä lailla muistutamme, että tarkoitushakuinen kitinä ja ruikutus eivät tuo palstalle mitään lisäarvoa vaikka sääntöjä ei teknisesti ottaen rikottaisikaan.

Tarkoitus kuitenkin on, että elämä täällä olisi kaikilla niin mukavaa, helppoa ja leppoisaa kuin se nyt Lukon kannattajana voi olla.

Pikkujouluterveisin,
Palstan natsijaosto
Avatar
Moderaattorit
Konstaapeli
 
Viestit: 115
Liittynyt: Keskiviikko, 12 Maaliskuu 2008, 09:14


Paluu Tiedotuksia ja palautteita

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron