Jatkoajan päätoimittajan "kolumni"

Keskustelua jääkiekkoaiheista, jotka eivät suoranaisesti liity mihinkään sarjaan.

Jatkoajan päätoimittajan "kolumni"

ViestiKirjoittaja Leuka Mononen » Maanantai, 21 Syyskuu 2009, 08:10

Lukon hienot otteet ovat jotenkin jääneet mediassa pimentoon. Mutta sitten tulee jotain tällaista shittiä.
Voihan vitu jos esim. Jokerit olisi voittanut 4 ekaa matsiaan, kyllä olisi jatkoajan päätoimittajalla erilainen sävy kirjoittaa!
Jos ei tee mitään, ei tee virheitä.
Avatar
Leuka Mononen
2nd liner
2nd liner
 
Viestit: 436
Liittynyt: Sunnuntai, 19 Huhtikuu 2009, 12:35
Paikkakunta: Turku

Re: Rauman Lukko 2009-10

ViestiKirjoittaja Leonardo » Maanantai, 21 Syyskuu 2009, 08:19

Leuka Mononen kirjoitti:Lukon hienot otteet ovat jotenkin jääneet mediassa pimentoon. Mutta sitten tulee jotain tällaista shittiä.
Voihan vitu jos esim. Jokerit olisi voittanut 4 ekaa matsiaan, kyllä olisi jatkoajan päätoimittajalla erilainen sävy kirjoittaa!


Vastaava pelko mitä kolumnista/blogista tulee ilmi on lähes jokaisella Rauman Lukkoa kannattavalla takaressussa.
Alkukaudella puhutaan aina edelliskautta kovemmasta vaatimustasosta, eriasia on se, että miten vaatimustaso toteutuu käytännössä. Viimekauden jälkeen valmennus höpisi penkittämisistä, tuleeko niitä tälläkaudella jos peli ajautuu siihen pisteeseen, että tiettyjä pelaajia ei kiinnosta.? Saadaanko joukkue sytytettyä peleihin viimekaudesta poikkeavalla tavalla yms jne..?

Hienosti on kausi lähtenyt käyntiin ja toivottavasti jatkuu myöskin samankaltaisena.

Ja helvetti, täähän voi olla oikeastikin se " THE" kausi... :APPL Muut jäänrakoon ja mitalit kaulaan, viiri kattoon ja seuraavalla kaudella uudestaan prkl.. :GMME
Avatar
Leonardo
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 21615
Liittynyt: Maanantai, 08 Tammikuu 2007, 10:11

Re: Rauman Lukko 2009-10

ViestiKirjoittaja IRI » Maanantai, 21 Syyskuu 2009, 10:34

Leuka Mononen kirjoitti:Lukon hienot otteet ovat jotenkin jääneet mediassa pimentoon. Mutta sitten tulee jotain tällaista shittiä.
Voihan vitu jos esim. Jokerit olisi voittanut 4 ekaa matsiaan, kyllä olisi jatkoajan päätoimittajalla erilainen sävy kirjoittaa!

Eiköhän pojat lopeteta kausi tähän. JYP voittaa kuitenkin mestaruuden, "koska viime kaudellakin kävi näin".

Me on hävitty tää kausi.

Ja vakavasti. Käydäänpä vähän läpi tätä "kolumnia"...
Koodi: Valitse kaikki
SM-liigan sarjataulukon kärkipäässä keikkuvat KalPa, Lukko ja Ilves, jälkimmäiset ovat vieläpä pelanneet ilman pistemenetyksiä. Kuka olisi uskonut? Kuopiolaisia sarjan kärkikahinoihin veikkailtiin laajalla rintamalla, mutta Lukko ja Ilves? Moisista veikkauksista saisi jopa hullun maineen.

Joo-o, näin varmaan on, mutta sinänsä kappale on tyhjää täynnä.
Koodi: Valitse kaikki
Raumalla tilanne ei kuitenkaan ole uusi. Kun katsotaan hieman ajassa taaksepäin, niin syksyllä 2008 Lukko aloitti kautensa erinomaisesti ja joukkue keikkui SM-liigan kärkikahinoissa aina marraskuulle saakka. Sitten tapahtui totaalinen romahdus.

Totta tämäkin. Mutta ei tuo keskusteluun mitään sellaista, mikä ei olisi jo kaikkien tiedossa.
Koodi: Valitse kaikki
Tuskin ketään tarvitsee muistuttaa, että lopulta Ilves tiputti Lukon kauden viimeisessä ottelussa vierasvoitolla Raumalla alempiin pudotuspeleihin. Kauden loppumetreillä Lukon miljoonaryhmä ryhdistäytyi sen verran, että Satakunnan paikallisvastustaja Ässät joutui karsintapeleihin Sportia vastaan.

Kauden aluksi Lukon huoltajilla riitti taas kerran töitä, kun uusien pelaajien nimikylttejä sai ruuvata paikalleen pukukopissa. Joukkueesta poistuivat kunnianhimoisimmat pelaajat muualle ja RKT lakaisi osan pois.

Ja pointti oli? Historian kertaus jatkuu ja arvon päätoimittaja ansiokkaasti toteaa, "tuskin ketään tarvitsee muistuttaa" jne. mutta niin vain arvon päätoimittaja muistuttaa. By the way, RKT ei tietääkseni lakaise mitään. Ellei kyseessä ollut joku mukahauska läppä tai sanaleikki, jota en ymmärtänyt.
Koodi: Valitse kaikki
Toki kukkaron nyöreistä löytyi lamasta huolimatta sen verran kahisevaa, että Raumalle saatiin houkuteltua kovan luokan pelimiehiä ulkomailta. Jakub Petruzalek, Justin Morrison ja Kurtis McLean ovat osoittautuneet hyviksi hankinnoiksi. Kotimaasta Teemu Nurmi, Harri Tikkanen ja Janne Keränen päättivät tarttua raumalaisten sopimustarjouksiin.

Joo, totta tämäkin. Mitä lisäarvoa tuo tehtyjen pelaajasopimusten kertaus?
Koodi: Valitse kaikki
Joukkueen hyökkäyspelin kokoaminen jouduttiin aloittamaan jälleen kerran alusta. Pitkäjännitteinen työ on täysin tuntematon käsite Raumalla.

Jaa. Miten sen nyt ottaa. Käsittääkseni tällä hetkellä tehdään juuri sitä. Eli joukkuetta rakennetaan pidemmällä tähtäimellä, vrt. pitkät sopimukset.
Koodi: Valitse kaikki
Päävalmentaja Rauli Urama on saanut nyt ajaa pelitaktiikkaansa yhden kauden ajan sisään. Sikäli huvittavaa, että pelin pitäisi parantua kauden edetessä, niin Lukon peli levisi viime kaudella kuin kuuluisat Jokisen eväät. Nytkin Lukko on aloittanut kauden vahvasti, mutta kestääkö vire pitkässä juoksussa? Siinä Uramalla on paljon tekemistä.

Totta tämäkin. Huvittavuus on sitten suhteellista. Ja "analyysi" perustellaan viime kaudella. Se, että ulkomaalaiset osoittautuivat paskoiksi ja joukkuetta nakerrettiin sisältä päin jätetään täysin huomiotta. Siitä olen samaa mieltä, että Uramalla on paljon tekemistä.
Koodi: Valitse kaikki
Oman pojan Uraman saapuminen Lukon peräsimeen piti olla uuden aikakauden alku. Viime kauden alussa se näyttikin siltä, mutta sitten tapahtui jotain. Käsittämätön pelaajaliikenne ja muutaman avainpelaajan loukkaantuminen käyvät osaksi selitystä, mutta ei silläkään voi selittää kaikkea. Onko Urama sittenkään maineensa veroinen velho?

Maineensa veroinen velho? Mitä helvettiä? Kuka Uramaa on velhona pitänyt? Meriittinä on toistaiseksi 1 pronssi SM-liigassa. Tietääkseni Uramaa pidetään yleisesti pätevänä valmentajana, mutta mikä "maineensa veroinen velho"?
Koodi: Valitse kaikki
Kuluvaa kautta on ennustettu tasaisimmaksi pitkään aikaan SM-liigassa. Silloin valmentajien taitotaso nousee suureen asemaan. Yksittäisten pelien taktiikkamuutokset ja pienet oivallukset saattavat tuoda juuri tarvittavat lisät pisteiden ja voittojen metsästämiseen. Myös Uraman taidot punnitaan toden teolla, kun Lukon peli jossain vaiheessa alkaa yskähdellä.

Totta tämäkin, mutta mitä sellaista tämä antaa, jota ei kuka tahansa tietäisi?
Koodi: Valitse kaikki
Vajaan kymmenen pelin jälkeen on mahdotonta tehdä suurempia analyysejä. Kautta on paljon jäljellä ja sarjataulukko ehtii pyörähtää aivan päälaelleen. Runkosarjan päättyessä Lukkokin löytyy lähempänä sarjan tyvipäätä kuin kärkeä

Arvon päätoimittaja on aivan oikeassa siinä, että kautta on paljon jäljellä ja sarjataulukko ehtii pyörähtää aivan päälaelleen. Lukkokin saattaa löytyä lähempää tyvipäätä kuin kärkeä. Harmi vaan, että arvon päätoimittaja mitätöi oman hienon päätelmänsä jo ennen koko päätelmää. "Vajaan kymmenen pelin jälkeen on mahdotonta tehdä suurempia analyysejä". Toden totta.

"Kolumni", todellakin. Kannatti varmasti tuhlata levytilaa täydelliseen nollatason "analyysiin".

Aina voidaan sanoa, että kyseessä on "yhden toimittajan (joka nyt sattuu olemaan Jatkoajan päätoimittaja) mielipide". Mutta muutenhan "kolumni" on täynnä perustelemattomia väitteitä ja kukkuu-osaston "analyysiä". Totta kai on mahdollista, että Lukko on jälkijoukoissa kun kevät koittaa, mutta voiko sitä "perustella" sillä, että viime kausi meni täysin perseelleen?

Arvon Jatkoajan päätoimittaja, kaipailisin hieman todellisia perusteluja. Jos tuo on paras taso, mihin päätoimittaja pystyy, niin suosittelisin harrastuksen vaihtoa.

EDIT: lause = kappale
Avatar
IRI
Managing Director
Managing Director
 
Viestit: 13528
Liittynyt: Maanantai, 23 Lokakuu 2006, 18:07

Re: Rauman Lukko 2009-10

ViestiKirjoittaja Cannedheat » Maanantai, 21 Syyskuu 2009, 12:01

IRI kirjoitti:..."Kolumni", todellakin....


Kiitos IRI:lle h-vetin hyvästä kirjoituksesta :BW
Ördög!
Avatar
Cannedheat
Managing Director
Managing Director
 
Viestit: 11143
Liittynyt: Keskiviikko, 08 Elokuu 2007, 18:00
Paikkakunta: Salo

Re: Rauman Lukko 2009-10

ViestiKirjoittaja Trekolmestar » Maanantai, 21 Syyskuu 2009, 12:06

IRI kirjoitti:...

Komiasti ruodittu, arvon päätoimittajan tuotos on todellakin tyhjistä sanoista, itsestäänselvyyksistä ja muka-analyysistä kyhätty löpinä, jonka painoarvo ei ole juuri nollaa kummempi. Pitäisiköhän laatia "vastine", jossa samalla pettämättömällä logiikalla perusteltaisiin, miksi neljä ensimmäistä matsiaan hävinnyt JYP voittaa mestaruuden nytkin. Mikäli tuon vankempia argumentteja ei ole, tämähän on väistämätön lopputulema, koska noin se meni viime kaudellakin. :CFE
"No höh, kysy sitä tiäksää kato. Iha hölmöläise hommaa taas."
Avatar
Trekolmestar
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 17419
Liittynyt: Maanantai, 18 Syyskuu 2006, 08:28
Paikkakunta: Lapijoki

Re: Rauman Lukko 2009-10

ViestiKirjoittaja Trekolmestar » Maanantai, 21 Syyskuu 2009, 13:05

Trekolmestar kirjoitti:Pitäisiköhän laatia "vastine", jossa samalla pettämättömällä logiikalla perusteltaisiin, miksi neljä ensimmäistä matsiaan hävinnyt JYP voittaa mestaruuden nytkin.

Tuumasta toimeen:
Koodi: Valitse kaikki
Syksyn floppaaja, kevään mestari

Historia toistaa itseään. Jyväskylän Pallo saa kokea sen keväällä 2010.

SM-liigan sarjataulukon häntäpäässä keikkuvat Ässät, Tappara ja JyP, jälkimmäisin on vieläpä pelannut saalistamatta pistettäkään. Kuka olisi uskonut? Porilaisia sarjan jumbotaisteluihin veikkailtiin laajalla rintamalla, mutta JyP? Moisesta veikkauksesta saisi jopa hullun maineen.

Jyväskylässä tilanne ei kuitenkaan ole uusi. Kun katsotaan hieman ajassa taaksepäin, niin syksyllä 2008 JyP aloitti kautensa takellellen ja joukkue oli viiden kierroksen jälkeen voittanut vain kaksi peliä. Mutta vähitellen tapahtui totaalinen muutos.

Tuskin ketään tarvitsee muistuttaa, että lopulta JyP murskasi finaaleissa moninkertaisen mestarin ja 2000-luvun kiekkodynastian Oulun Kärpät. Kauden loppumetreillä JyPin ryhmä näytti miljoonilla kootuille vastustajilleen, että paidan selässä lukevat nimet eivät ratkaise otteluiden lopputulosta.

Kauden aluksi JyPin huoltajilla ei ole ollut isommin töitä, kun pelaajien vaihtuvuus on ollut vähäistä ja nimikylttejä ei ole tarvinnut ruuvailla. Joukkueesta poistui tietenkin jokunen uusia haasteita uralleen hakemaan lähtenyt pelaaja, mutta tärkeimmiltä osiltaan mestarijoukkue on jälleen kasassa.

Kukkaron nyörit on laman vuoksi pidetty kireällä ja lähteneet pelaajat on onnistuneesti korvattu lupaavilla omilla kasvateilla, tulevaisuuden tähdillä. Joukkueen hyökkäyspeli on jälleen kerran voitu rakentaa vankalle vanhalle pohjalle. Pitkäjännitteinen työ on jyväkyläläisten monivuotinen ohjenuora.

Päävalmentaja Risto Dufva on saanut nyt ajaa pelitaktiikkaansa kahden kauden ajan sisään. Sikäli vakuuttavaa, että peli on parantunut Dufvan kaudella koko ajan, ja kauden nihkeästä alusta huolimatta JyPistä leivottiin ylivoimainen mestari. Nytkin JyP on aloittanut kauden heikosti, mutta jatkuneeko lama pitkässä juoksussa? Tuskin, sillä Dufva on näistä tilanteista selvinnyt voittajana aiemminkin.

Risto Dufvan saapuminen JyPin peräsimeen piti olla uuden aikakauden alku. Viime kauden alussa se ei siltä näyttänyt, mutta sitten tapahtui jotain. Vastustajien vireen häviäminen ja JyPin avainpelaajien pyyteetön vastuunkanto käyvät osaksi selitystä, mutta ei silläkään voi selittää kaikkea. Dufva on sittenkin maineensa veroinen velho!

Kuluvaa kautta on ennustettu tasaisimmaksi pitkään aikaan SM-liigassa. Silloin valmentajien taitotaso nousee suureen asemaan. Yksittäisten pelien taktiikkamuutokset ja pienet oivallukset saattavat tuoda juuri tarvittavat lisät pisteiden ja voittojen metsästämiseen. Dufvan taidot on jo punnittu tällaisessa tilanteessa toden teolla, ja JyPin peli paranee ottelu ottelulta.

Vajaan kymmenen pelin jälkeen on mahdotonta tehdä suurempia analyysejä. Kautta on paljon jäljellä ja sarjataulukko ehtii pyörähtää aivan päälaelleen. Runkosarjan päättyessä JyPkin löytyy lähempänä sarjan kärkeä kuin tyvipäätä.

Kirjoittaja EI ole Jatkoajan päätoimittaja
"No höh, kysy sitä tiäksää kato. Iha hölmöläise hommaa taas."
Avatar
Trekolmestar
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 17419
Liittynyt: Maanantai, 18 Syyskuu 2006, 08:28
Paikkakunta: Lapijoki

Re: Rauman Lukko 2009-10

ViestiKirjoittaja IRI » Maanantai, 21 Syyskuu 2009, 13:21

Trekolmestar kirjoitti:
Trekolmestar kirjoitti:Pitäisiköhän laatia "vastine", jossa samalla pettämättömällä logiikalla perusteltaisiin, miksi neljä ensimmäistä matsiaan hävinnyt JYP voittaa mestaruuden nytkin.

Tuumasta toimeen:

Kuten sanottu, voidaan lopettaa kausi tähän.

Elämä jääkiekkoanalyytikkona ei taida olla laisinkaan hassumpaa. :mrgreen:
Avatar
IRI
Managing Director
Managing Director
 
Viestit: 13528
Liittynyt: Maanantai, 23 Lokakuu 2006, 18:07

Re: Rauman Lukko 2009-10

ViestiKirjoittaja Raven » Maanantai, 21 Syyskuu 2009, 16:14

Tää Viitarinne on kuopiolainen entinen Jatkoajan Kalpa-toimittaja ja kai nykyään pää(tyhjän)toimittaja. Ei kannata ottaa sellasen provoa liian rankasti. Pissa noussut päähän kun Kalpa keikkuu (vielä) keulilla. :BRNG
Raven
3rd liner
3rd liner
 
Viestit: 77
Liittynyt: Keskiviikko, 14 Marraskuu 2007, 13:29

Re: Jatkoajan päätoimittajan "kolumni"

ViestiKirjoittaja Trekolmestar » Maanantai, 21 Syyskuu 2009, 19:46

Jaoin tätä kuuluisaa kolumnia koskevat viestit omaksi topicikseen, jos keskustelua vielä aiheesta riittää. Lukko 2009-10 ketju rauhoitettakoot kuitenkin keskustelulle itse joukkueesta, ei jonkun tusinaskribentin tekstien pohtimiseen, vaikka niissä pohtimista onkin.
"No höh, kysy sitä tiäksää kato. Iha hölmöläise hommaa taas."
Avatar
Trekolmestar
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 17419
Liittynyt: Maanantai, 18 Syyskuu 2006, 08:28
Paikkakunta: Lapijoki

Re: Rauman Lukko 2009-10

ViestiKirjoittaja Trekolmestar » Maanantai, 21 Syyskuu 2009, 20:07

Raven kirjoitti:Tää Viitarinne on kuopiolainen entinen Jatkoajan Kalpa-toimittaja ja kai nykyään pää(tyhjän)toimittaja. Ei kannata ottaa sellasen provoa liian rankasti. Pissa noussut päähän kun Kalpa keikkuu (vielä) keulilla. :BRNG

Niin, en ainakaan itse ottanut tuota provona, vaan sysipaskana journalismina. Jos se provoksi oli tarkoitettu, niin aika heikoilla eväillä Jatkoajan tasoinen jääkiekkomedia on liikenteessä... meillä on jo Urheilulehti, joka tekee sen paremmin, joskaan ei siinä isompaa hurraamista ole siinäkään. Toisaalta, jos kyseessä ei ollut provo, niin lopputulema on tismalleen sama. Vakavasti otettavan (sellaiseksi JA:n itse luen) päätoimittaja kirjoittaa ja julkaisee artikkelin, jonka sisältö koostuu itsestäänselvyyksistä, edeltävän kauden tapahtumiin perustuvaan näennäiseen (ja perusteettomaan) "analyysiin" ja muihin tyhjänpäiväisyyksiin, niin ei mene vahvasti, ei sinne päinkään.
"No höh, kysy sitä tiäksää kato. Iha hölmöläise hommaa taas."
Avatar
Trekolmestar
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 17419
Liittynyt: Maanantai, 18 Syyskuu 2006, 08:28
Paikkakunta: Lapijoki

Re: Rauman Lukko 2009-10

ViestiKirjoittaja Emeritus » Maanantai, 21 Syyskuu 2009, 21:11

Trekolmestar kirjoitti:
Raven kirjoitti:Tää Viitarinne on kuopiolainen entinen Jatkoajan Kalpa-toimittaja ja kai nykyään pää(tyhjän)toimittaja. Ei kannata ottaa sellasen provoa liian rankasti. Pissa noussut päähän kun Kalpa keikkuu (vielä) keulilla. :BRNG

Niin, en ainakaan itse ottanut tuota provona, vaan sysipaskana journalismina. Jos se provoksi oli tarkoitettu, niin aika heikoilla eväillä Jatkoajan tasoinen jääkiekkomedia on liikenteessä... meillä on jo Urheilulehti, joka tekee sen paremmin, joskaan ei siinä isompaa hurraamista ole siinäkään. Toisaalta, jos kyseessä ei ollut provo, niin lopputulema on tismalleen sama. Vakavasti otettavan (sellaiseksi JA:n itse luen) päätoimittaja kirjoittaa ja julkaisee artikkelin, jonka sisältö koostuu itsestäänselvyyksistä, edeltävän kauden tapahtumiin perustuvaan näennäiseen (ja perusteettomaan) "analyysiin" ja muihin tyhjänpäiväisyyksiin, niin ei mene vahvasti, ei sinne päinkään.


Niin ja silloin kun päätoimittaja kirjoittaa, on kyseessä Jatkoajan ns. virallinen kanta. Ei yksittäisen toimittajan kanta. Tätä tarkoittaa yhdeltä osin ns. päätoimittajan vastuu. Päätoimittaja edustaa oman näkemykseni mukaan tässä erittäin vahvaa ammattitaidottomuutta - ja sanoisin tämä riippumatta kannattamattastai joukkueesta. Samoin on tilannne kaikissa median kirjoituksissa, joissa ei ole kirjoittajan nimeä, ne ovat yhtäkuin päätoimittajan hyväksymä ko. median linja. Ehkä en ihan juridisesti oikein ilmaissut. But you know what I mean.
Avatar
Emeritus
Director of Scouting
Director of Scouting
 
Viestit: 8580
Liittynyt: Keskiviikko, 20 Syyskuu 2006, 18:38

Re: Jatkoajan päätoimittajan "kolumni"

ViestiKirjoittaja Joukke » Maanantai, 19 Lokakuu 2009, 13:54

Kimmo Viitarinne taas vauhdissa.
Voi ristus... kurssin kääntämiseksi on jo käyty katsomassa V-M.Loiria - ja näyttäisi auttavan:
Kahdessa viimeisessä ottelussa JYP on palannut perusasioiden pariin: joukkue puolustaa tarkasti, karvaa aktiivisesti ja maalivahtipeli on reilassa. Kovassa vireessä oleva TPS oli täysin tuuliajolla Jyväskylässä ja Kuopiossa kova kotijoukkue KalPa oli suurissa vaikeuksissa, kunnes pieni väsymys ja kuopiolaisten tasonnosto käänsivät kamppailun isännille.

Paljonkohan sitä tasonnostoa on pitänyt olla?
A champion is afraid of losing. Everyone else is afraid of winning (Billie Jean King)
Avatar
Joukke
Assistant Captain
Assistant Captain
 
Viestit: 1090
Liittynyt: Lauantai, 03 Maaliskuu 2007, 14:59
Paikkakunta: Rauma

Re: Jatkoajan päätoimittajan "kolumni"

ViestiKirjoittaja Trekolmestar » Maanantai, 19 Lokakuu 2009, 15:21

Joukke kirjoitti:Kimmo Viitarinne taas vauhdissa.

Samaa asiantuntevaa artikkelia tuli tuossa aamulla itsekin lueskeltua. Että oikein kurssi kääntyi... sikäli kyllä tietysti, että PyH ei ole enää liigan hännänhuippu vaan kokonaisen pisteen edellä peräpään valvojan paikalla majailevaa narrinippua ja ottelukohtainen pistekeskiarvokin alkaa lähennellä jo 1 pistettä. Merkit ovat ilmassa ja mitä ilmeisemmin joltisetkin meedion kyvyt omaava Viitarinne on onneksi suonut meille armon ja valaissut meitä siitä, mihin tämä kaikki johtaa. Vaihtoehto on tietysti se, että Jatkoajan päätoimittaja onkin pelle, mutta siihen emme usko, emmehän. :CFE
"No höh, kysy sitä tiäksää kato. Iha hölmöläise hommaa taas."
Avatar
Trekolmestar
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 17419
Liittynyt: Maanantai, 18 Syyskuu 2006, 08:28
Paikkakunta: Lapijoki

Re: Jatkoajan päätoimittajan "kolumni"

ViestiKirjoittaja Emeritus » Maanantai, 19 Lokakuu 2009, 15:42

Joukke kirjoitti:Kimmo Viitarinne taas vauhdissa.
Voi ristus... kurssin kääntämiseksi on jo käyty katsomassa V-M.Loiria - ja näyttäisi auttavan:
Kahdessa viimeisessä ottelussa JYP on palannut perusasioiden pariin: joukkue puolustaa tarkasti, karvaa aktiivisesti ja maalivahtipeli on reilassa. Kovassa vireessä oleva TPS oli täysin tuuliajolla Jyväskylässä ja Kuopiossa kova kotijoukkue KalPa oli suurissa vaikeuksissa, kunnes pieni väsymys ja kuopiolaisten tasonnosto käänsivät kamppailun isännille.

Paljonkohan sitä tasonnostoa on pitänyt olla?


Niinpä. "Suurista vaikeuksista" --> "kamppailun kääntöön". Tästä päätellen valtava tasonnosto kuopiolaisilla. Ja vastaavasti JyP:n taso mitataan Kuopiossa vain ottelun alkuosan perusteella. Logiikka on kaunis asia.
Avatar
Emeritus
Director of Scouting
Director of Scouting
 
Viestit: 8580
Liittynyt: Keskiviikko, 20 Syyskuu 2006, 18:38

Re: Jatkoajan päätoimittajan "kolumni"

ViestiKirjoittaja IRI » Maanantai, 19 Lokakuu 2009, 16:10

Trekolmestar kirjoitti:Vaihtoehto on tietysti se, että Jatkoajan päätoimittaja onkin pelle, mutta siihen emme usko, emmehän. :CFE

Tähän me emme luonnollisestikaan ryhdy, sillä voidaanhan tätäkin kolumnia taas arvioida edellisen kolumnin perusteella. Koska arvon päätoimittajan edellinen kolumni oli armotonta huttua, niin voidaan sanoa tämänkin olevan. Ei sillä, että olisin koko "kolumnia" lukenut, mutta tuntuu arvon päätoimittajallakin olevan aina välillä kotiläksyjen teko olevan hieman puolitiessään. Jos vakavasti otettavan verkkolehden päätoimittaja voi tehdä ilman taustatutkimusta laadukkaita analyysejä, niin miksei yksittäinen foorumistikin.

Tällä perusteella julistan jo nyt maaliskuussa 2010 ilmestyvän "kolumnin" täydelliseksi kuraksi.

Onhan tässä tietysti se mahdollisuus, että arvon päätoimittaja kirjoittaa niin tarkalle kohderyhmälle suunnattua pakinaa, ettei tällainen tavallinen taatelintallaaja sitä ymmärrä alkuunkaan.
Avatar
IRI
Managing Director
Managing Director
 
Viestit: 13528
Liittynyt: Maanantai, 23 Lokakuu 2006, 18:07


Paluu Yleinen jääkiekkokeskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron