Salaliitot jääkiekossa

Keskustelua jääkiekkoaiheista, jotka eivät suoranaisesti liity mihinkään sarjaan.

Salaliitot jääkiekossa

ViestiKirjoittaja Nulli » Maanantai, 14 Helmikuu 2011, 16:25

Salaliittoteorioiden ystävänä näkisin tarvetta koota yhteen paikkaan pitkin pituuttaan lojuvat tiedon muruset. Kaikenlaiset spekulaatiot ja mutu-pohjaiset arviot kulissien takaisista kähminnöistä, lehmänkaupoista ja pukukoppisyövistä otetaan tässä ketjussa vastaan. Erityisen kiinnostavia seikkoja ovat esimerkiksi nämä:
- Kuka hävisi tahallaan ja miksi? Miten järjestettiin oikea voittaja?
- Ketä savustetaan ulos organisaatiosta?
- Kuka vetelee naruja taustalla? Kuka on kenenkin sätkynukke? Kuka on todellinen johtaja?
- Ketkä on ostettu, lahjottu, kiristetty mukaan salaliittoon ja millä?
- Salaliiton laajuus, uhrit ja päämäärä. Kuka on isoin pahis?
- Miten asiat oikeasti ovat virallisen totuuden taustalla? Mitä tietoa pimitetään, peitellään ja salaillaan? Miten asioiden on täytynyt mennä?

Muista, että todisteiden puute on varmin todiste salaliiton olemassaolosta ja laajuudesta. Havainne-esimerkin omaisesti lainaus nimim. Robert Orrelta Ramonan ketjusta:

Robert Orsi kirjoitti:Ilmeisesti on sellaisia pieniä sisäisiä piirejä, rinkejä., Otaksumaa....

1. Ydin sisärinki 2, joskus 3hklöä. Päättävä Elin (sis. Ydinosaamista)

2. Ulkopuolinen sisärinki (Ehdotelmia erilaisista taktiikoista pelaajahankintoihin >Ydin sisärinkille, ja valmennukselle, ei päätä vaan lobbaa)

3. Uloin sisärinki.3-4 hklöä Pyrkii innokkaasti mukaan vaikuttamaan, myötäilevät Ydin sisärinkin mietteitä asioissa, päästäkseen mukaan itse kovaan ytimeen.

4. Ulkorinki 4-6 hklöä, kuulevat viimeksi uusista käänteistä, myötäilevät kaikkia päätöksiä, esiintyy halua päästä lähemmäs ydintä.

Tarvetta olisi siis Koordinaattorille sukkuloida eri rinkien välimaastossa ja jakaa Infoa, jotta tiedetään "Missä Mennään"


Aivan mahtava salaliittoteoria Lukon organisaation sisäisestä toiminnasta, lisää tällaisia!
Arvausguru, Veikkaus-Elvis ja Meister 2012 + 2013
Avatar
Nulli
Assistant Coach
Assistant Coach
 
Viestit: 4348
Liittynyt: Tiistai, 04 Toukokuu 2010, 12:08

Re: Salaliitot jääkiekossa

ViestiKirjoittaja Olkku » Keskiviikko, 16 Helmikuu 2011, 08:01

SM-liigalla on selkeästi salaliitto ässiä vastaan. Tästä klikkaamalla,pääset lukemaan kuinka porin perinteisiä halliolosuhteita syyttä parjataan. Moisella salaliitolla koitetaan pakottaa hitsarit ruotuun ja porilainen hulluus häviämään.
27.11 1997 - 09.07 2013 Remu
Olkku
Managing Director
Managing Director
 
Viestit: 10150
Liittynyt: Tiistai, 12 Syyskuu 2006, 21:14
Paikkakunta: Nakkila

Re: Salaliitot jääkiekossa

ViestiKirjoittaja Robert Orsi » Perjantai, 18 Helmikuu 2011, 09:28

Olisi hauskaa tietää, miten köyhä Saipa pystyi lyömään enemmän tuohta rikkaan LUKON edestä tapaus Topossa?
vai oliko jonkun intresseissä Topo liian suorasanainen, oliko hän "näpäyttänyt/loukannut" joissain yhteyksissä jotakin?

Näinhän se menee tunteet menee järjen edelle monessa asiassa. Ihminen ei voi raadollisuudelleen mitään.., kosto on aina suloinen.

Shayne Toporowski
laitahyökkääjä
s. 6.8.1975 Paddockwood, SASK, CAN
190 cm / 100 kg / R
NHL-varaus: 1993 Los Angeles Kings 2. kierros #43


Ura:
Toporowskin uran kiemurat ovat olleet varsin mielenkiintoiset. Eurooppaan lähdön jälkeen tutuksi ovat tulleet niin Suomen, Iso-Britannian, Saksan kuin Ruotsinkin kaukalot. Ensimmäisen kerran Toporowski rantautui Suomessa Espoon Bluesiin........................
.........................Raumalla Toporowski onkin jatkanut samaan tahtiin, ja hän on noussut Lukossa avainpelaajien joukkoon. Toporowski muodosti Lukko-vuosina tehokkaan trion Saarenheimon ja Haatajan kanssa tehden muun muassa oman yhden kauden piste-ennätyksensä kaudella 2006-2007.

Siirtyminen Lappeenrantaan tuli ajankohtaiseksi neljän Raumalla vietetyn kauden jälkeen. SaiPalla oli tarjota Toporowskia miellyttäneet pidempi sopimus sekä suuri rooli.??
Avatar
Robert Orsi
2nd liner
2nd liner
 
Viestit: 119
Liittynyt: Torstai, 28 Tammikuu 2010, 15:06
Paikkakunta: Rauma

Re: Salaliitot jääkiekossa

ViestiKirjoittaja IRI » Perjantai, 18 Helmikuu 2011, 10:04

Robert Orsi kirjoitti:Olisi hauskaa tietää, miten köyhä Saipa pystyi lyömään enemmän tuohta rikkaan LUKON edestä tapaus Topossa?
vai oliko jonkun intresseissä Topo liian suorasanainen, oliko hän "näpäyttänyt/loukannut" joissain yhteyksissä jotakin?
-clip-
Siirtyminen Lappeenrantaan tuli ajankohtaiseksi neljän Raumalla vietetyn kauden jälkeen. SaiPalla oli tarjota Toporowskia miellyttäneet pidempi sopimus sekä suuri rooli.??

"Virallisen" totuuden mukaan Lukko halusi ensin selvittää, montako uutta (ulkomaalaista) pakkia joukkueeseen pitää hankkia ja Toporowski halusi kaksivuotisen sopimuksen mahdollisimman nopeasti. Tässä kohtaa SaiPa iski väliin ja teki sen kaksivuotisen sopimuksen. Siinä vaiheessa kun kävi ilmi, että pakistoa saatiinkin täydennettyä kotimaisilla pelureilla olikin jo liian myöhäistä. Onko tuo sitten Lukon johdon moka, pelaajan hätäilyä, SaiPan johdon fiksuutta vai tilanteen ja olosuhteiden sanelema juttu, mene ja tiedä. Selvää on ainakin se, että SaiPan ja Toporowskin sopimus syntyi klassisessa tilanteessa, jossa kysyntä ja tarjonta kohtasivat. SaiPa tarvitsi kokenutta laatupelaajaa, Toporowski kaksivuotisen sopimuksen ja ison roolin. Molemmat saivat haluamansa.

Toki sellaista(kin) huhua jossakin vaiheessa pyöriteltiin, että Urama ei halunnut Toporowskia joukkueeseensa, mikä kuulostaisi kieltämättä hieman oudolta ottaen huomioon sen, minkä tyyppisestä pelaajasta on kysymys.
Avatar
IRI
Managing Director
Managing Director
 
Viestit: 13528
Liittynyt: Maanantai, 23 Lokakuu 2006, 18:07

Re: Salaliitot jääkiekossa

ViestiKirjoittaja Nulli » Torstai, 08 Joulukuu 2011, 03:46

Epäilen kakkosvalmentajien olevan salaliitossa ykkösvalmentajia vastaan. Tiedättehän, monesti kakkosvalmentaja hyppää ykkösen tilalle tämän saadessa potkut. Epäilemättä potkut ovat kakkosen masinoimia. Kakkosvalmentaja on muutenkin se lätkäjengin mastermind, joka kykenee tällaisiin operaatioihin. Kakkonen on oikeasti se, joka laatii taktiikat ja tekee päätökset päävalmentajan ollessa vain ympäripyöreyksiä lateleva kiiltokuva. Tällä lailla kakkonen saa työrauhan, kun potkuvaatimukset kohdistuvat aina siihen viralliseen ykköseen. Todisteiksi mainittakoon Raipe ilveksessä, ja jypin Aho. Jumaleissön, jypi pelaa duffempaa kiekkoa kuin Dufvan aikana ikänä..! Kakkonen on ykkönen. Lepuutan salkkuani.
Arvausguru, Veikkaus-Elvis ja Meister 2012 + 2013
Avatar
Nulli
Assistant Coach
Assistant Coach
 
Viestit: 4348
Liittynyt: Tiistai, 04 Toukokuu 2010, 12:08

Re: Salaliitot jääkiekossa

ViestiKirjoittaja Trekolmestar » Keskiviikko, 11 Joulukuu 2013, 14:22

Uutta materiaalia salaliitto-ketjuun tulee Jokereilta jäävän liigapaikan kohtalon tiimoilta käytävästä keskustelusta. Ilta-Sanomien mukaanhan paikka on kabinettipäätöksellä päätetty antaa Vaasan Sportille riippumatta siitä, mikä joukkue Mestiksen voittaa. IS hämmensi soppaa lisää kertomalla, että Sportin ensi kauden valmentaja olisi Jokerien nykyinen kakkonen Tomek Valtonen, jolle on luvattu liigatason budjetti. Jääkiekkoliitto, 1üga ja Sport kukin tahoillaan kiistävät kaikenlaisen sarjapaikkaan liittyvän koplaamisen.

Teoria 1: Lähdetään liikkeelle Jokerien ja Kal€n (SJL) tiiviistä yhteydestä. KHL:ään siirtyvä Jokerit tarvitsee "farmiseuran" ja nyt sellainen on löytynyt. Se on Vaasan Sport, mutta ehtona on tietenkin liigapaikka. Jokerit on Jääkiekkoliiton (lue: Kummola) avulla jyrännyt Sportin nousun läpi. Todisteiksi on listattu Valtosen sopimus ja lisäksi tiedetään, että Valtonen saisi mukaansa Vaasaan suurimman osan Jokerien niistä sopimuspelaajista, jotka eivät mahdu KHL-joukkueeseen. Lisätodisteena on mainittu Sport-keskustelufoorumilla olleet venäjänkieliset mainokset, jotka myöhemmin hävisivät. Teoriaa nakertaa kuitenkin se, että Jokerien nykyinen päävalmentaja Tomi Lämsä on MTV Sportin tietojen mukaan siirtymässä ensi kaudeksi Pelicansin ruoriin ja sen takia myös Pelicansin on väitetty olevan KHL-Jokerien farmi.

Teoria 2: Vaasan Sport on nousemassa väistämättömästi Mestiksen mestariksi, vaikka KooKoo vielä vähän laittaakin hanttiin. Varman liiganousun esteeksi on masinoitu mediakampanja, jonka tarkoituksena on aiheuttaa hämmennystä vaasalaisleirissä levittämällä epämääräiseen politikointiin liittyvää disinformaatiota ja vihjailuja.

Riippumatta siitä, kumpaa teoriaa uskoo (tai on uskomatta), merkillepantavaa asiassa on Sanoma-konserniin kuuluvan Ilta-Sanomien keskeinen ja aktiivinen rooli asiaan liittyvässä uutisoinnissa. Oleellista on huomata, että konserni lopetti Jokerien sponsoroinnin Ben-Amor vs. Peltonen -case jälkimainingeissa. Vuotaako IS Jokereihin ja Sportiin liittyviä salaisia tietoja tarkoituksella ja jos, niin onko tarkoituksena edistää vai hidastaa operaatiota ja jos on, niin mikä operaatio on kyseessä?

Nyt kyllä kaivattaisiin palstaveli Nullia apuun. :IRV
Viimeksi muokannut Trekolmestar päivämäärä Keskiviikko, 11 Joulukuu 2013, 15:37, muokattu yhteensä 2 kertaa
Syy: ...
"No höh, kysy sitä tiäksää kato. Iha hölmöläise hommaa taas."
Avatar
Trekolmestar
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 17419
Liittynyt: Maanantai, 18 Syyskuu 2006, 08:28
Paikkakunta: Lapijoki

Re: Salaliitot jääkiekossa

ViestiKirjoittaja Metsästäjä » Keskiviikko, 11 Joulukuu 2013, 14:43

Trekolmestar kirjoitti:Uutta materiaalia salaliitto-ketjuun tulee Jokereilta jäävän liigapaikan kohtalon tiimoilta käytävästä keskustelusta. Ilta-Sanomien mukaanhan paikka on kabinettipäätöksellä päätetty antaa Vaasan Sportille riippumatta siitä, mikä joukkue Mestiksen voittaa. IS hämmensi soppaa lisää kertomalla, että Sportin ensi kauden valmentaja olisi Jokerien nykyinen kakkonen Tomek Valtonen, jolle on luvattu liigatason budjetti. Jääkiekkoliitto, 1üga ja Sport kukin tahoillaan kiistävät kaikenlaisen sarjapaikkaan liittyvän koplaamisen.

Nyt kyllä kaivattaisiin palstaveli Nullia apuun. :IRV

Nyt kyllä haisee suden kusi (lue Kal€) niin pahasti, että Sport nousee kyllä keväällä Liigaan tavalla tai toisella. Jatkokysymyksiä on paljon ilmassa kabinettiväelle. Pelaako sarjassa 16 joukkuetta (mikäli Sport ei nouse karsinnoista), vai todetaanko TuTo ja Jukurit kelpaamattomiksi ja karsintavoitto ei merkitsekään mitään. Pudotetaanko HPK ja/tai Lukko Liigasta, koska eivät täytä 200 000 asukkaan talousaluevaatimuksia.

1. Olisiko aitojen ihmisten kaupungissa TuTo Liigajoukkueena liikaa Töpseleille? Pystyykö perinteikäs Töpselit murskaamaan TuTon haaveet Liigaan palaamisesta? Itse uskon taustalla olevan Aitojen ihmisten kaupungissa käytävä taistelu Töpselien tulevaisuudesta. Totuushan on, että TuTo ensikaudella Liigassa olisi Töpseleille naula arkkuun. Sitä kautta parin kauden kuluttua olisi taas uusi joukkue valmis nousemaan Liigaan.

2. Luin Bluesin talousvaikeuksista ja joukkueen joutuvan mahdollisesti takaisin vanhaan Salonojan omistukseen. Räikkösen nimenkin luin samassa yhteydessä. Kuinka ollakaan taustalla on samat Iltasanomien uutistenmetsästäjät. Veikkaan toisena vaihtoehtona, että taustalla on varotoimi Bluesin konkurssiuhan takia.

P.S. Nullia on täälläkin kaivattu kovastikin foorumia värittämään.
20-6-13
Avatar
Metsästäjä
Captain
Captain
 
Viestit: 2938
Liittynyt: Maanantai, 11 Syyskuu 2006, 22:21
Paikkakunta: Turku

Re: Salaliitot jääkiekossa

ViestiKirjoittaja Trekolmestar » Torstai, 20 Helmikuu 2014, 22:23

Oma panokseni Katsomogateen menkööt tänne.

Toimittaja Harri Pirinen on viitannut siihen, että iso Lukkoa sponsoroiva yritys olisikin hyökkäyssuunnan muuttamisen perumisen takana. Koska lopulta kaikessa on kyse euroista, myös jääkiekkobisneksessä, on tietysti mahdollista, että isännän ääni on puhunut. Minua hämmästyttää nyt se, että miksi tämä taho ei lyönyt nyrkkiä pöytään jo keväällä 2013? Lupaus hyökkäyssuunnan vaihtamisesta uutisoitiin kuitenkin melko näkyvästi tuoreeltaan. Tehtiinkö näennäisellä kyselyllä meistä pääkatsomon vanhoista jääristä syntipukkeja, jotta todellinen päätöksen sanellut taho on turvassa?

Toisaalta sekin ihmetyttää, miksi Raumam Boja nostivat metelin vasta sitten, kun kyselyn tulos olikin epämieluinen. Jos minulle luvattaisiin jotain ja sen jälkeen toinen sopijaosapuoli toimisi niin, että sovitun asian toteutuminen näyttäisi vähintäänkin epävarmalta ja jopa epätodennäköiseltä, niin ihan varmasti en jäisi istumaan takariviin hiljaa. Kysely olisi pitänyt torpata heti eikä odottaa tulosta, joka vielä on kyselyn toteuttamistavan takia erittäin kyseenalainen.

Tässä kisassa ei ole voittajia. Toivottavasti tämä hölmöily ei vaaranna Lukon menestymismahdollisuuksia tänä keväänä. 51 vuotta on ihan liian pitkä aika.
"No höh, kysy sitä tiäksää kato. Iha hölmöläise hommaa taas."
Avatar
Trekolmestar
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 17419
Liittynyt: Maanantai, 18 Syyskuu 2006, 08:28
Paikkakunta: Lapijoki

Re: Salaliitot jääkiekossa

ViestiKirjoittaja jupster » Torstai, 20 Helmikuu 2014, 22:55

Mitäs luulet jos RB olisi julkisesti alkanut tuota kyselyä vastustamaan niin miltä se olisi näyttänyt? Ei siinä kannattajaryhmälle jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin pitää matalaa profiilia ja paheksua Lukkoa & samalla toivoa hyvää äänestystulosta.
Lukkomanian Darts-päänahkoja : Trekolmestar, IRI..mitä näitä nyt on.
jupster
Assistant Captain
Assistant Captain
 
Viestit: 1658
Liittynyt: Torstai, 14 Syyskuu 2006, 08:48
Paikkakunta: Rauma

Re: Salaliitot jääkiekossa

ViestiKirjoittaja Trekolmestar » Torstai, 20 Helmikuu 2014, 23:21

jupster kirjoitti:Mitäs luulet jos RB olisi julkisesti alkanut tuota kyselyä vastustamaan niin miltä se olisi näyttänyt?

Siltä se olisi näyttänyt, että RB:lle luvattiin, että hyökkäyssuunta vaihtuu. Nyrkki pöytään, jos puheet eivät pidä. En väitä, että lupausta ei annettu, mutta olen sitä mieltä, että jos sen pitävyyttä epäililtiin, niin ei olisi pitänyt antaa asian mennä näin pitkälle.
"No höh, kysy sitä tiäksää kato. Iha hölmöläise hommaa taas."
Avatar
Trekolmestar
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 17419
Liittynyt: Maanantai, 18 Syyskuu 2006, 08:28
Paikkakunta: Lapijoki

Re: Salaliitot jääkiekossa

ViestiKirjoittaja jupster » Torstai, 20 Helmikuu 2014, 23:32

Trekolmestar kirjoitti:
jupster kirjoitti:Mitäs luulet jos RB olisi julkisesti alkanut tuota kyselyä vastustamaan niin miltä se olisi näyttänyt?

Siltä se olisi näyttänyt, että RB:lle luvattiin, että hyökkäyssuunta vaihtuu. Nyrkki pöytään, jos puheet eivät pidä. En väitä, että lupausta ei annettu, mutta olen sitä mieltä, että jos sen pitävyyttä epäililtiin, niin ei olisi pitänyt antaa asian mennä näin pitkälle.


Kun Lukko tuli yllättäen julkisuuteen tämän kyselyn kanssa niin jos RB olisi siinä vaiheessa alkanut sitä vastustamaan, niin olisit esimerkiksi sinäkin täällä suureen ääneen huutanut kuinka RB ei halua kunnioittaa muiden ääntä tässä asiassa. Ei mitään järkeä.

Ei siinä muuta vaihtoehtoa jäänyt. Vastustaminen olisi nostanut vielä pahempaa vastakkainasettelua.

Toki varmasti oltiin luottavaisia, että kyselyn tulos olisi positiivinen.
Lukkomanian Darts-päänahkoja : Trekolmestar, IRI..mitä näitä nyt on.
jupster
Assistant Captain
Assistant Captain
 
Viestit: 1658
Liittynyt: Torstai, 14 Syyskuu 2006, 08:48
Paikkakunta: Rauma

Re: Salaliitot jääkiekossa

ViestiKirjoittaja Trekolmestar » Sunnuntai, 23 Helmikuu 2014, 18:29

Kyllä on väärin saatana. Hurri käryää pseudoefedriinistä ja joukkue saa pitää hopeansa. 1974 MM-kisoissa Sitg Wetzellin efedriinikäry johti siihen, että Suomen 5-2 voitto Tsekkoslovakiasta muutettiin 0-5 tappioksi ja siinä meni kautta aikojen ensimmäinen lätkämitali. Nyt sitten muka tarvittaisiinkin kaksi käryä joukkueessa, että tuloksia alettaisiin muuttaa. Jo on perkeles… kuka tämmöistä on mennyt sopimaan? Edelleenkin olen katkera tuosta 6-vuotiaana kokemasta karvaasta pettymyksestä. Mistä voi hakea korvauksia?
Kyylänkonsteja, sano. Ruåtsalaisia kyylänkonsteja. :DAGR
"No höh, kysy sitä tiäksää kato. Iha hölmöläise hommaa taas."
Avatar
Trekolmestar
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 17419
Liittynyt: Maanantai, 18 Syyskuu 2006, 08:28
Paikkakunta: Lapijoki

Re: Salaliitot jääkiekossa

ViestiKirjoittaja Emeritus » Sunnuntai, 23 Helmikuu 2014, 20:21

Trekolmestar kirjoitti:Kyllä on väärin saatana. Hurri käryää pseudoefedriinistä ja joukkue saa pitää hopeansa. 1974 MM-kisoissa Sitg Wetzellin efedriinikäry johti siihen, että Suomen 5-2 voitto Tsekkoslovakiasta muutettiin 0-5 tappioksi ja siinä meni kautta aikojen ensimmäinen lätkämitali. Nyt sitten muka tarvittaisiinkin kaksi käryä joukkueessa, että tuloksia alettaisiin muuttaa. Jo on perkeles… kuka tämmöistä on mennyt sopimaan? Edelleenkin olen katkera tuosta 6-vuotiaana kokemasta karvaasta pettymyksestä. Mistä voi hakea korvauksia?
Kyylänkonsteja, sano. Ruåtsalaisia kyylänkonsteja. :DAGR


Juuri näin. Ja Kummåla ensommisenä julistamassa, ettei tuloksia muuteta. Prkl, Suomelle hopea ja USAlle promssi.
Avatar
Emeritus
Director of Scouting
Director of Scouting
 
Viestit: 8580
Liittynyt: Keskiviikko, 20 Syyskuu 2006, 18:38

Re: Salaliitot jääkiekossa

ViestiKirjoittaja Rollins » Sunnuntai, 23 Helmikuu 2014, 23:58

Trekolmestar kirjoitti:Kyllä on väärin saatana. Hurri käryää pseudoefedriinistä ja joukkue saa pitää hopeansa. 1974 MM-kisoissa Sitg Wetzellin efedriinikäry johti siihen, että Suomen 5-2 voitto Tsekkoslovakiasta muutettiin 0-5 tappioksi ja siinä meni kautta aikojen ensimmäinen lätkämitali. Nyt sitten muka tarvittaisiinkin kaksi käryä joukkueessa, että tuloksia alettaisiin muuttaa. Jo on perkeles… kuka tämmöistä on mennyt sopimaan? Edelleenkin olen katkera tuosta 6-vuotiaana kokemasta karvaasta pettymyksestä. Mistä voi hakea korvauksia?
Kyylänkonsteja, sano. Ruåtsalaisia kyylänkonsteja. :DAGR

Niin pari pitäs löytyä ja epäilen että löytyisikin jos kaikki testattaisiin. Eli siis koko joukkue. Aivan kuten koko Suomen hiihtomaajoukkue Lahdessa 2002. Nythän noita seuloja otetaan kelle arpa sattuu ja kahteen käryyn on hyvin pienet mahkut. Kuitenkin ko. aine NHL:ssä sallittu joten epäilen että toinenkin käry joukkueessa voisi olla hyvin mahdollista. Tuommoisen käryn jälkeen kaikki vaan kusilaarin eteen kuppi kourassa.
Arvausguru, Veikkaus-Elvis ja Meister 2015
Avatar
Rollins
Captain
Captain
 
Viestit: 3400
Liittynyt: Keskiviikko, 07 Lokakuu 2009, 20:20
Paikkakunta: Savonlinna

Re: Salaliitot jääkiekossa

ViestiKirjoittaja Metsästäjä » Maanantai, 24 Helmikuu 2014, 00:45

Rollins kirjoitti:
Trekolmestar kirjoitti:Kyllä on väärin saatana. Hurri käryää pseudoefedriinistä ja joukkue saa pitää hopeansa. 1974 MM-kisoissa Sitg Wetzellin efedriinikäry johti siihen, että Suomen 5-2 voitto Tsekkoslovakiasta muutettiin 0-5 tappioksi ja siinä meni kautta aikojen ensimmäinen lätkämitali. Nyt sitten muka tarvittaisiinkin kaksi käryä joukkueessa, että tuloksia alettaisiin muuttaa. Jo on perkeles… kuka tämmöistä on mennyt sopimaan? Edelleenkin olen katkera tuosta 6-vuotiaana kokemasta karvaasta pettymyksestä. Mistä voi hakea korvauksia?
Kyylänkonsteja, sano. Ruåtsalaisia kyylänkonsteja. :DAGR

Niin pari pitäs löytyä ja epäilen että löytyisikin jos kaikki testattaisiin. Eli siis koko joukkue. Aivan kuten koko Suomen hiihtomaajoukkue Lahdessa 2002. Nythän noita seuloja otetaan kelle arpa sattuu ja kahteen käryyn on hyvin pienet mahkut. Kuitenkin ko. aine NHL:ssä sallittu joten epäilen että toinenkin käry joukkueessa voisi olla hyvin mahdollista. Tuommoisen käryn jälkeen kaikki vaan kusilaarin eteen kuppi kourassa.

Kyllä se käry ja hopeamitalikin sieltä vielä Suomelle tulee, tosin se tulee ottamaan 6-vuotta, kun dopingtestien analysointi on kehittynyt muutaman vuoden. Sitten vie 3-vuotta lakiasioiden ja vuosi mitalien vaihdon kanssa. Eli lyhyesti sanottuna Suomi saa hopeamitalinsa noin 10-vuoden kuluttua. :CLBRT
20-6-13
Avatar
Metsästäjä
Captain
Captain
 
Viestit: 2938
Liittynyt: Maanantai, 11 Syyskuu 2006, 22:21
Paikkakunta: Turku

Re: Salaliitot jääkiekossa

ViestiKirjoittaja Metsästäjä » Maanantai, 24 Helmikuu 2014, 16:28

Nyt se on todistettavasti tapahtunut. Oikein lööpeissä on esillä tämä ruotsalaisiin kohdistunut salaliittoteoria.

http://www.iltalehti.fi/sotshi-2014/201 ... 7_sb.shtml

Aftonbladetissa käsitellään myös salaliittoa "konspiration" .

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/o ... 8428007.ab
20-6-13
Avatar
Metsästäjä
Captain
Captain
 
Viestit: 2938
Liittynyt: Maanantai, 11 Syyskuu 2006, 22:21
Paikkakunta: Turku

Re: Salaliitot jääkiekossa

ViestiKirjoittaja Cannedheat » Lauantai, 10 Toukokuu 2014, 22:02

Olen aidosti sitä mieltä, että NHL:ssä pelataan bisneksen ehdoilla. Nuo pudotuspelisarjat jostain kummallisesta syystä päätyvät useinmiten (=aina, eli yhtä usein kuin Lukko ja Ässät samaan lohkoon pitsissä) busineksen kannalta kaikkein kiinnostavimpiin peleihin. Mitä yritän sanoa? Loukata loukkaamatonta, eli maailman parasta jääkiekkosarjaa, vai mitä?

PS. KHL:ssä hommaa ei ole vielä opittu kunnolla. A'la Praha.

P.S. Pirspurg Splungvins ei ole isossa markkina-alueessa (=Usa/maailma) merkittävä.
Ördög!
Avatar
Cannedheat
Managing Director
Managing Director
 
Viestit: 11143
Liittynyt: Keskiviikko, 08 Elokuu 2007, 18:00
Paikkakunta: Salo


Paluu Yleinen jääkiekkokeskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron