Jääkiekko televisiossa

Keskustelua jääkiekkoaiheista, jotka eivät suoranaisesti liity mihinkään sarjaan.

Re: Jääkiekko televisiossa

ViestiKirjoittaja Emeritus » Perjantai, 01 Kesäkuu 2012, 19:46

Trekolmestar kirjoitti:Ylen dokumentti proteesijääkiekon MM-kisoista 2012 on vielä muutaman päivän katsottavissa Yle Areenassa. Kannattaa katsoa, kovia jätkiä, jotka eivät anna vamman/puuttuvan raajan haitata. Ja päävalmentajana huseeraa ainoa oikea The Pena. Pukukoppijutut ovat mielenkiintoisia.


Kyllä. Kisat oli täällä Treella ja suunnittelin jopa menemistä paikalle - jääkiekko on parasta paikan päällä - mutta kun nuo työt.... Tässä jotenkin yhdistyy jääkiekko ja inhimillinen elämä. Hmmm... oliko tuo nyt fiiliksen oikea kuvaus, mutta ... you know... you do.
Avatar
Emeritus
Director of Scouting
Director of Scouting
 
Viestit: 8580
Liittynyt: Keskiviikko, 20 Syyskuu 2006, 18:38

Re: Jääkiekko televisiossa

ViestiKirjoittaja jammaster » Lauantai, 20 Huhtikuu 2013, 10:07

Olkku kirjoitti:Niin, ostin eurolla ruutu.fi kautta Tappara-ässät ottelun ja kiihkeää oli mittelö. Lähetyksen kuvallinen taso ei päätä huimannut, mutta koelähetyksiähän nämä ovatkin. Paikoin kuva oli oikein hyvä, välillä vähän takkusi mutta hyvin siitä ottelun pystyi seuraamaan.

Nappasin tämän tuolta Rakas Ässät-ketjusta. Otteluiden televisiointi ja streaming siirtyy ensi kaudella Nelonen Medialle eli ilmeisesti Nelonen Prolle ja ruutu.fi-palveluun. Ketjuhan koskee televisointia, mutta kaippa noista lähetysten nettistreameistäkin voi täällä keskustella. Tein saman tempun kuin Olkku ja uhrasin euron tuohon peliin. Hyvä peli ja lähetys sujui kaksi viimeistä erää ihan hyvin, ensimmäisessä erässä takkusi aika ajoin, lähinnä tiputtamalla streamin laadun heikommaksi. Itsekin pelkäsin lähetyksestä urhomaista diakuvanäytöstä, mutta laatu yllätti minut positiivisella tavalla. CMorelta tullut tällä kaudella katsottua kohtuu paljon Elitserienin pelejä, ja sieltäkin voi lähteä etsimään mallia hyvin toteutetusta ottelun televisioinnista. Paljon otettu vaikutteita NHL-tyylisestä televisioinnista, muttei sentään kesken erien haastatella pelaajia/valmentajia. Koestreamiksi tosiaan hyvä, mutta reilusti parannettavaa riittää vielä, jotta päästään esimerkiksi NHL:n Gamecenter-tasoiseen streamiin. :)
Kausiveikkauksen voittaja 2015-16
Anundilan Kalkke, Tasala Vilkk ja Hakkri Iiro
Veni, Vidi, Defui - Tulin, näin, mokasin
Avatar
jammaster
Captain
Captain
 
Viestit: 2225
Liittynyt: Torstai, 12 Lokakuu 2006, 19:17
Paikkakunta: Ulkomailla

Re: Jääkiekko televisiossa

ViestiKirjoittaja Lossu » Perjantai, 13 Syyskuu 2013, 19:48

Kaipaan URHO-tvltä tuttua liveseurantaa, jossa näki koska toisella paikkakunnalla oli tehty maali.
aaö
Avatar
Lossu
Assistant Captain
Assistant Captain
 
Viestit: 1457
Liittynyt: Tiistai, 02 Elokuu 2011, 13:38
Paikkakunta: aaPaikkakunta:öääöäöäö

Re: Jääkiekko televisiossa

ViestiKirjoittaja Trekolmestar » Perjantai, 18 Lokakuu 2013, 11:09

No niin. Ylen uutinen kertoo, että viranomaiset tutkivat Liigan televisiointioikeuksien myyntiä Neloselle. Toivottavasti lopputulema ei ole se, että oikeudet pilkotaan ja jaetaan eri toimijoille. Kerrankin kun koko liigakauden tv-pelit voi katsoa hankkimalla vain yhden kanavapaketin ja lisäksi vielä tietää, että näin on seuraavat viisi vuotta. Olisiko se kuluttajan etu, jos palattaisiin siihen, että pelejä tulee eri maksukanavilta? Toivottavasti viranomaiset käyttävät maalaisjärkeä ja toteavat, että UrpåTV:n selvityspyyntö ei aiheuta toimenpiteitä.
"No höh, kysy sitä tiäksää kato. Iha hölmöläise hommaa taas."
Avatar
Trekolmestar
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 17419
Liittynyt: Maanantai, 18 Syyskuu 2006, 08:28
Paikkakunta: Lapijoki

Re: Jääkiekko televisiossa

ViestiKirjoittaja Emeritus » Perjantai, 18 Lokakuu 2013, 11:31

Avatar
Emeritus
Director of Scouting
Director of Scouting
 
Viestit: 8580
Liittynyt: Keskiviikko, 20 Syyskuu 2006, 18:38

Re: Jääkiekko televisiossa

ViestiKirjoittaja keppihevonen » Perjantai, 18 Lokakuu 2013, 18:09Heikolta on näyttänyt URHON talous joten ei ihmekkään kun saneeraus koittaa. Huonosti on raha-asiat hoidettu siellä suunnalla.
keppihevonen
1st liner
1st liner
 
Viestit: 642
Liittynyt: Sunnuntai, 23 Joulukuu 2012, 19:15
Paikkakunta: Porvoo

Re: Jääkiekko televisiossa

ViestiKirjoittaja Lossu » Perjantai, 09 Tammikuu 2015, 13:07

Viasat Hockey Finland näkyy ilmaiseksi tämän viikonlopun yli aina tuonne maanatain puolen yöhön asti. Lisätietoa Viasatin kotisivuilla.
aaö
Avatar
Lossu
Assistant Captain
Assistant Captain
 
Viestit: 1457
Liittynyt: Tiistai, 02 Elokuu 2011, 13:38
Paikkakunta: aaPaikkakunta:öääöäöäö

Re: Jääkiekko televisiossa

ViestiKirjoittaja Rollins » Sunnuntai, 11 Tammikuu 2015, 10:31

Tämä on vain tämmöinen hypoteettinen ajatus. Viimeinen Ritarin selostus pyhilässä alkoi muistuttaa jo Mertarannan Suomen peliä, niin miksei nämä proon selostukset voisi olla ihan "rehellisesti" puolueellisia kuten esim. kun kuuntelee noita radiolähetyksiä? Jokaisessa kaupungissa olisi oma selostajansa joka saisi hehkuttaa kotijoukkueen puolesta niin paljon kun sielu sietää. Paljon vähempi sellainen vituttas kun kuunnella tuollaista "pidättyväistä" omiinpäinvetoa jossa ykskaks ei olla varmoja enää selvästä paitsiostakaan...tai että ei sen enää väliä kun maali kerran syntyi.
Arvausguru, Veikkaus-Elvis ja Meister 2015
Avatar
Rollins
Captain
Captain
 
Viestit: 3400
Liittynyt: Keskiviikko, 07 Lokakuu 2009, 20:20
Paikkakunta: Savonlinna

Re: Jääkiekko televisiossa

ViestiKirjoittaja Leonardo » Sunnuntai, 11 Tammikuu 2015, 10:53

Rollins kirjoitti:Tämä on vain tämmöinen hypoteettinen ajatus. Viimeinen Ritarin selostus pyhilässä alkoi muistuttaa jo Mertarannan Suomen peliä, niin miksei nämä proon selostukset voisi olla ihan "rehellisesti" puolueellisia kuten esim. kun kuuntelee noita radiolähetyksiä? Jokaisessa kaupungissa olisi oma selostajansa joka saisi hehkuttaa kotijoukkueen puolesta niin paljon kun sielu sietää. Paljon vähempi sellainen vituttas kun kuunnella tuollaista "pidättyväistä" omiinpäinvetoa jossa ykskaks ei olla varmoja enää selvästä paitsiostakaan...tai että ei sen enää väliä kun maali kerran syntyi.

Näitä ns piilofani selostajia löytyy liiaksikin. Anssi Ritari on laatuselostaja silloin kun toisena joukkueena ei ole valtra Jyväskylästä. Eilen kyllä miehen mesoaminen pisti vituttamaan enemmän kuin kahdesti.

J.P.Jalo taasen pistää taatusti vituttamaan niitä joille Ville Vahalahti ei ole se the elämä just nyt. Jalo kaivaa jokaisen nippelimurusenkin Vahalahden pelaamisesta ja se kaikki tulee suorana eetteriin. Ei siinä, itselle kyllä kelpaa mutta......

Sitten on vielä se vitun Wasabi tms, siinä on sellainen selostaja, että heitän samantien laitteet äänettömälle. Ei kestä kuunnella sellaista paskaa mitä mies suustaan päästää, kun jopa omilla silmillä näkee, että ei se tilanne nyt noin mennyt sitten kuitenkaan.
Avatar
Leonardo
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 21615
Liittynyt: Maanantai, 08 Tammikuu 2007, 10:11

Edellinen

Paluu Yleinen jääkiekkokeskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron