NHL

Keskustelua jääkiekkosarjoista (Mestis, Suomi-sarja, naiset, junnut, NHL, AHL, Elitserien jne.)

NHL

ViestiKirjoittaja Olkku » Keskiviikko, 08 Heinäkuu 2009, 20:46

Saku Koivu siirtyi sitten Teemu Selänteen seura- ja ketjukaveriksi Anaheimiin. Montrealista pois potkittu kapteeni on hyvillään tilanteesta ja kertoi, että Ducks oli ykköksvaihtoehto. Mielestäni ihan hyvä, että "vanhukset" saavat pelata samassa joukkueessa, kenties samassa hyökkäyskentässäkin, kun kuitenkin Jukka Jalonen heidät Vancouverissa samaan ketjuun laittaa. Lisäksi Saku Koivun mahdollisuudet voittaa Stanley Cup, on ihan eriluokkaa, kun Montrealissa kertaakaan.
27.11 1997 - 09.07 2013 Remu
Olkku
Managing Director
Managing Director
 
Viestit: 10150
Liittynyt: Tiistai, 12 Syyskuu 2006, 21:14
Paikkakunta: Nakkila

Re: NHL 2009-2010

ViestiKirjoittaja Foxtrick » Sunnuntai, 12 Heinäkuu 2009, 12:14

Koivulta hävisi varmasti iso painolasti kun pääsi pois Montrealista kovien paineiden alta. On mielenkiintoista nähdä mihin Koivu pystyy ensi kaudella. Selänteen ketjukaverina takoo varmaankin aika kovat pisteet.
Avatar
Foxtrick
2nd liner
2nd liner
 
Viestit: 349
Liittynyt: Perjantai, 13 Helmikuu 2009, 20:53

Re: NHL 2009-2010

ViestiKirjoittaja Leonardo » Tiistai, 04 Elokuu 2009, 09:47

Teppo Numminen päätti ripustaa hokkarit naulaan. Täältä iso hatunnosto Tepolle, hieno ihminen, hieno pelaaja ja uskomaton ura takana. Legenda.

http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutin ... id=1716634

Pelaajakortti: http://www.eliteprospects.com/player.php?player=2684
Avatar
Leonardo
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 21615
Liittynyt: Maanantai, 08 Tammikuu 2007, 10:11

Re: NHL 2009-2010

ViestiKirjoittaja Trekolmestar » Perjantai, 18 Syyskuu 2009, 11:55

Yksi suosikkipelaajistani tekee paluun NHL-kaukaloihin. Saapa nähdä kuinka taskuraketti onnistuu, vuosia on kuitenkin mittarissa 40+ ja pelaamisessakin taukoa melkoinen tovi.
"No höh, kysy sitä tiäksää kato. Iha hölmöläise hommaa taas."
Avatar
Trekolmestar
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 17419
Liittynyt: Maanantai, 18 Syyskuu 2006, 08:28
Paikkakunta: Lapijoki

Re: NHL 2009-2010

ViestiKirjoittaja IRI » Sunnuntai, 31 Tammikuu 2010, 19:38

Aika hiljaista on ollut tässä ketjussa, mutta laitetaan nyt kun pisti silmään ja koskee suomalaispelaajaakin... Calgary ja Toronto tekivät melkoiset pelaajakaupat:

Calgary -> Toronto: Dino Phaneuf, Fredrik Sjöström, Keith Auley
Toronto -> Calgary: Niklas Hagman, Matt Stajan, Jamal Mayers, Ian White
Avatar
IRI
Managing Director
Managing Director
 
Viestit: 13528
Liittynyt: Maanantai, 23 Lokakuu 2006, 18:07

Re: NHL 2009-2010

ViestiKirjoittaja IRI » Sunnuntai, 31 Tammikuu 2010, 20:36

Ja Toronton pukukopin tuuletuksesta ei tule loppua. Nyt myytiin Toskala Anaheimiin ja vaihtokaupassa tilalle tuli Giguere.
Avatar
IRI
Managing Director
Managing Director
 
Viestit: 13528
Liittynyt: Maanantai, 23 Lokakuu 2006, 18:07

Re: NHL

ViestiKirjoittaja IRI » Tiistai, 20 Joulukuu 2011, 23:17

Ja ensin sellainen "tiedoksi saatettakoon"-juttu eli muutin ketjun otsikon. Sen verran hiljaista on ollut NHL-keskustelun suhteen, että pärjättäneen tällä ketjulla, joka on omaa sukua "NHL 2009-2010".

Olen tässä syksyn ja alkutalven aikana satunnaisesti katsellut noita NHL-pelejä ja vaikka sarjaa pidetään maailman parhaana kiekkoliigana (mitä se epäilemättä toki onkin), niin onhan noista runkosarjan peleistä aika suuri osa melkoista kuraa. Katselin eilen illalla uusintaa Floridan ja Carolinan pelistä ja totuuden nimissä muutaman minuutin katsomisen jälkeen ensimmäinen mieleen tullut ajatus oli "Vittu, mitä paskaa". Jos KHL on pelitempoltaan vähän turhankin rauhallista ja flegmaattisen oloista peliä meikäläisen makuun, niin varsinkin tämä Floridan ja Carolinan peli näytti siltä, että laatikkoon on isketty 10 kpl yliannostuksen spiidiä ottanutta urpoa. Vauhtia oli aivan silmittömästi, mutta kummankaan pelissä ei ollut niin pienintä järjen hiventäkään. Oikeastaan jaksoin katsoa matsin loppuun asti vain "kannatuksen vuoksi", koska molemmissa joukkueissa on sentään suomalaispelaaj(i)a.

Taisi olla toisessa erässä, kun peliä mentiin useampi minuutti ilman pelikatkoja eikä kummallakaan ollut hajuakaan kontrolloidusta hyökkäämisestä. Milloin vedettiin kiekko silmittömästi ränniin, josta maalivahti kävi pysäyttämässä sen omalle pakille, joka neppasi kiekon pleksin kautta keskialueelle. Parhaassa tapauksessa se meni omalle hyökkääjälle, joka puolestaan tinttasi kiekon ränniin ja luisteli vaihtoon. Tällöin oli toisen joukkueen maalivahdin vuoro pysäyttää rännikiekko ja jättää se omalle pakille. Tuo keskialueelle nepattu kiekko saattoi yhtä lailla päätyä vastustajalle, joka roiskaisi kiekon takaisin hyökkäysalueelle ja hyökkääjillä oli kiire purkaa siirretty paitsio. Pahimmassa tapauksessa kiekko jäi pomppimaan pingispallon tavoin keskialueelle siten, että peräkkäisten omille menneiden syöttöjen määrä oli jotain nollan ja yhden väliltä. Seuraavaksi kiekko pomppasikin jomman kumman joukkueen pelaajasta/pelaajan mailasta katsomoon. Ei päätä eikä häntää. Eikä edes niitä parhaita selkäpaloja.

Sellainen juttu vielä, että muuan Teemu Selänne vetää edelleen yli pinna per peli tahtia ja keikkuu tällä hetkellä koko NHL:n pistepörssin 12. sijalla. Vielä, kun otetaan huomioon se, että Anaheim on pelannut sysipaskasti lähes koko syksyn ja muistetaan, että Selänne on "jo" yli nelikymppinen ja pelannee (jälleen) viimeistä kauttaan, niin ei voi kuin arvostaa. Kova jätkä.
Avatar
IRI
Managing Director
Managing Director
 
Viestit: 13528
Liittynyt: Maanantai, 23 Lokakuu 2006, 18:07

Re: NHL

ViestiKirjoittaja Nulli » Torstai, 22 Joulukuu 2011, 08:44

IRI kirjoitti:Olen tässä syksyn ja alkutalven aikana satunnaisesti katsellut noita NHL-pelejä ja vaikka sarjaa pidetään maailman parhaana kiekkoliigana (mitä se epäilemättä toki onkin), niin onhan noista runkosarjan peleistä aika suuri osa melkoista kuraa. Katselin eilen illalla uusintaa Floridan ja Carolinan pelistä ja totuuden nimissä muutaman minuutin katsomisen jälkeen ensimmäinen mieleen tullut ajatus oli "Vittu, mitä paskaa".

Liigan ongelma on ylimäärä joukkueita, ja nuo mainitsemasi joukkueet ovat melkoisia jämäjengejä mitä tulee yleiseen kiinnostavuuteen, vaikka Florida idän kärkipään tuntumassa onkin. Laatu on kärsinyt määrän kasvaessa. Hyvä nyrkkisääntö on 'mitä enemmän suomalaisia, sen epäkiinnostavampi joukkue'. Omalla kohdallani ei tulisi mieleenkään katsoa Fla-Car paria.

Pidän änäriä toiselta mantereelta olevana kiekkosarjana verrattuna sm-liigaan, jossa kiinnostaa vain ja ainoastaan Rauman Lukko. Änärissä minulla ei varsinaisia suosikkeja ole, mutta kyllähän sitä mieluummin katsoo supertähtiä ja näyttävää peliä (mm. Boston, Philadelphia, Detroit, Pittsburgh, Chicago) kuin taktista neroutta ilman isoja nimiä (Minnesota, St Louis, Nashville). Parasta änärissä on se, että peli ei todellakaan ole ohi vaikka toinen joukkue johtaisi kolmella maalilla. Joukkueet jaksavat yrittää ja rinnalle nousuja nähdään (mutu) useammin kuin sm-liigassa. Fyysisyys on isossa osassa, vaikka pystyisin kyllä elämään ilman show-tappeluita ja pelaajien aivovaurioitakin.

Pitää ottaa huomioon änäriä arvostellessa, että kyseessä on kaupallinen toiminta, urheiluviihde. Laitojen tulee ryskyä ja verkon heilua jotta liput menisivät kaupaksi ja tv-katsojat pysyisivät kanavalla. Jos joukkue jää munimaan oman maalin taakse tai syöttää taaksepäin eli pelaa tylsää eräänkin analiitikon ylistämää kiekkoa, buuaavat sekä omat ja vieraat katsojat. Pudotuspelit ovat sitten asia erikseen ja silloin mennään puolustus edellä ja vain voitto mielessä.

Kun katson nhl:ää, tahdon nähdä supertähtiä, ennätyksiä, draamaa, show'ta, taitoa, näyttävyyttä, ylilyöntejä, sankareita, konnia, hypetystä, väriä, tuhkimotarinoita etc. So not, jos pelikirja ei edusta maksimaalista optimaalisuutta. Jos olisin älykkö ja arvostaisin taktiikkaa yli kaiken, kaipa mä seuraisin shakkia prkl.. :lol:
Arvausguru, Veikkaus-Elvis ja Meister 2012 + 2013
Avatar
Nulli
Assistant Coach
Assistant Coach
 
Viestit: 4348
Liittynyt: Tiistai, 04 Toukokuu 2010, 12:08

Re: NHL

ViestiKirjoittaja IRI » Sunnuntai, 22 Huhtikuu 2012, 14:32

Kas perkema, jäänyt tämäkin paitseloon.
Nulli kirjoitti:Pitää ottaa huomioon änäriä arvostellessa, että kyseessä on kaupallinen toiminta, urheiluviihde. Laitojen tulee ryskyä ja verkon heilua jotta liput menisivät kaupaksi ja tv-katsojat pysyisivät kanavalla. Jos joukkue jää munimaan oman maalin taakse tai syöttää taaksepäin eli pelaa tylsää eräänkin analiitikon ylistämää kiekkoa, buuaavat sekä omat ja vieraat katsojat. Pudotuspelit ovat sitten asia erikseen ja silloin mennään puolustus edellä ja vain voitto mielessä.

Kun katson nhl:ää, tahdon nähdä supertähtiä, ennätyksiä, draamaa, show'ta, taitoa, näyttävyyttä, ylilyöntejä, sankareita, konnia, hypetystä, väriä, tuhkimotarinoita etc. So not, jos pelikirja ei edusta maksimaalista optimaalisuutta. Jos olisin älykkö ja arvostaisin taktiikkaa yli kaiken, kaipa mä seuraisin shakkia prkl.. :lol:

Siis totta kai kyse on viihteestä, jossa pitää ns. sattua ja tapahtua. Kaiken kaikkiaan suuret massathan ovat sitä karjaa, jotka tämän lystin maksavat. Ja siitä olen samaa mieltä, että ns. meidän peli siinä muodossa, jossa eräs analiitikko siihen on hirttäytynyt on suorastaan ikävystyttävää katsottavaa. Jos tuon tyyppistä peliä haluan nähdä, menen katsomaan salibandya tai koripalloa. Hyvä viihde ja laadukas jääkiekko eivät kuitenkaan ole toisensa pois sulkevia tekijöitä.

No, nyt ollaan edetty jo pudotuspeleihin ja ainakin "Battle Of Pennsylvania" on tarjonnut melkein kaikkia palstaveljen tilaamia elementtejä. Illalla mennään taas ja ajattelin linnoittautua sohvalle n. klo 19.00, kun tarjoillaan ottelu numero 6 em. sarjassa.

Toistaiseksi pudotuspeleissä on nähty pari yllätyksenpoikasta kun Nashville (= Pekka Rinne) laittoi Detroitin kesälomalle ja Vancouver on yllättävän kusessa Kingsin kanssa. Se, että Sharks sulaa pudotuspeleissä tuskin on enää yllätys kenellekään.
Avatar
IRI
Managing Director
Managing Director
 
Viestit: 13528
Liittynyt: Maanantai, 23 Lokakuu 2006, 18:07

Re: NHL

ViestiKirjoittaja Lossu » Torstai, 20 Syyskuu 2012, 20:20

Nyt kun NHLn työsulku on alkanut ja muihin liigoihin (KHL, Sveitsin ja Ruotsin liigat) on ruvennut satelemaan näitä NHL-pelaajia ja joo, onhan Suomeenkin jo ilmaantunut muutama pelaaja, mutta miten mahtaa olla muiden NHL-pelaajien mielenkiinto tulla SM-liigaan?

EDIT; Kysyn, mikä on paremmin Sveitsin/Ruotsin liigassa, koska kaikki sinne menevät? Palkka? Viihtyvyys? "Koska kaikki muutkin menevät sinne?"
Viimeksi muokannut Lossu päivämäärä Torstai, 20 Syyskuu 2012, 23:02, muokattu yhteensä 1 kerran
aaö
Avatar
Lossu
Assistant Captain
Assistant Captain
 
Viestit: 1457
Liittynyt: Tiistai, 02 Elokuu 2011, 13:38
Paikkakunta: aaPaikkakunta:öääöäöäö

Re: NHL

ViestiKirjoittaja Emeritus » Torstai, 20 Syyskuu 2012, 20:43

Lossu kirjoitti:Nyt kun NHLn työsulku on alkanut ja muihin liigoihin (KHL, Sveitsin ja Ruotsin liigat) on ruvennut satelemaan näitä NHL-pelaajia ja joo, onhan Suomeenkin jo ilmaantunut muutama pelaaja, mutta miten mahtaa olla muiden NHL-pelaajien mielenkiinto tulla SM-liigaan?


Minä olen ainakin tyytyväinen ettei ole tullut kuin muutama. Perustan siihen, että eivät nämä "rikkurit" (huomaa nämä "") mitenkään paranna liigajoukkueittemme pelaajien motivaatiota ja yhteishenkeä. Jotkut joutuvat penkille ja kaikki tietävät, että "noi jätkät saa ihan älyttömät rahat ja niiden todellinen halu auttaa joukkuettamme on hyvin pieni". Olisko se hienoo kun oma työnantajamme rekrytoisi jonkun joutuilaan hyvämaineisen kaverin meidän hommiin ja ilmoittaisi meille, että tuli tää jeppe hoitamaan hommaasi tai teidän tiimiin nostamaan teidän taso xxxxxx egellä per peli". Ja kannattaako tämä? Median mukaan Jesse Joensuunkin vakuutus on 25 000 euroa/kk. Ihan älytöntä satsausta. Ja eurojen tuhlausta.
Avatar
Emeritus
Director of Scouting
Director of Scouting
 
Viestit: 8580
Liittynyt: Keskiviikko, 20 Syyskuu 2006, 18:38

Re: NHL

ViestiKirjoittaja Lossu » Torstai, 20 Syyskuu 2012, 21:31

Volvox kirjoitti:
Lossu kirjoitti:Nyt kun NHLn työsulku on alkanut ja muihin liigoihin (KHL, Sveitsin ja Ruotsin liigat) on ruvennut satelemaan näitä NHL-pelaajia ja joo, onhan Suomeenkin jo ilmaantunut muutama pelaaja, mutta miten mahtaa olla muiden NHL-pelaajien mielenkiinto tulla SM-liigaan?


Minä olen ainakin tyytyväinen ettei ole tullut kuin muutama. Perustan siihen, että eivät nämä "rikkurit" (huomaa nämä "") mitenkään paranna liigajoukkueittemme pelaajien motivaatiota ja yhteishenkeä. Jotkut joutuvat penkille ja kaikki tietävät, että "noi jätkät saa ihan älyttömät rahat ja niiden todellinen halu auttaa joukkuettamme on hyvin pieni". Olisko se hienoo kun oma työnantajamme rekrytoisi jonkun joutuilaan hyvämaineisen kaverin meidän hommiin ja ilmoittaisi meille, että tuli tää jeppe hoitamaan hommaasi tai teidän tiimiin nostamaan teidän taso xxxxxx egellä per peli". Ja kannattaako tämä? Median mukaan Jesse Joensuunkin vakuutus on 25 000 euroa/kk. Ihan älytöntä satsausta. Ja eurojen tuhlausta.


Itse ottaisin tämän Frans Nielsenin Lukkoon ja siihen se saisikin sitten jäädä. Vaikka sitte korvaamaan Petri Koskista parin kuukauden ajaksi, AV-spesialisti jne :wink:. Saas nähdä milloin rupeaa tippumaan näitä "vahvistuksia" tuolta joen toiselta puolelta tänne kotoiseen SM-liigaan oikein urakalla, ellei saada sopimusta tuolla lännessä.
aaö
Avatar
Lossu
Assistant Captain
Assistant Captain
 
Viestit: 1457
Liittynyt: Tiistai, 02 Elokuu 2011, 13:38
Paikkakunta: aaPaikkakunta:öääöäöäö

Re: NHL

ViestiKirjoittaja Leonardo » Sunnuntai, 30 Syyskuu 2012, 08:34

Isompaa edistystä ei ole vielä tapahtunut neuvotteluissa jotta lakko saataisiin loppumaan. Neuvottelut jatkuvat tänään sunnuntaina. Kaksipiippuinen juttu tämäkin, tavallaan toivoisin änärin alkavan ja toisaalta taas en kun Lukko on saanut hankituksi 3 todellista pelimiestä rosteriinsa. Täältä pääsee lukemaan tämän hetkisestä tilanteesta ennen sununtain neuvotteluita. Siis tästä
Avatar
Leonardo
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 21615
Liittynyt: Maanantai, 08 Tammikuu 2007, 10:11

NHL lockout 2012

ViestiKirjoittaja Gregg » Torstai, 06 Joulukuu 2012, 11:11

Neuvottelut NHL:n työsulun päättämiseksi jatkuvat tänään torstaina jo kolmatta päivää putkeen.
Tiistaina ja keskiviikkona neuvottelut kestivät useita tunteja.
Itse uskon, että nyt asiat neuvotellaan kuntoon ja NHL alkaa vielä joulukuun aikana.
Tämä on tietenkin huono asia Lukon kannalta. Jos NHL-vahvistukset lähtevät, en enää usko Lukolla olevan saumaa edes sääleihin.
Toki myös muissa joukkueissa on NHL-apuja, mutta tuskin missään muussa joukkueessa ne ovat niin tärkeässä roolissa kuin Lukossa.
Kun vahvistukset lähtevät, ei korvaajia ole niin helppo saada, sillä niillä apajilla on paljon muitakin kalastelemassa.
Toivotaan kuitenkin, että tanskalaiset pelaavat vielä ainakin perjantain paikallisottelussa, muuten siitä tulee turhan surkeaa katsottavaa.
Tiedän: Ei tänä vuonna, ei ensi vuonnakaan, eikä sitä seuraavana, eikä seuraavana, eikä ...
Avatar
Gregg
Assistant Coach
Assistant Coach
 
Viestit: 5286
Liittynyt: Lauantai, 18 Joulukuu 2010, 20:13

Re: NHL lockout 2012

ViestiKirjoittaja Trekolmestar » Perjantai, 07 Joulukuu 2012, 09:54

Gregg kirjoitti:Neuvottelut NHL:n työsulun päättämiseksi jatkuvat tänään torstaina jo kolmatta päivää putkeen.
Tiistaina ja keskiviikkona neuvottelut kestivät useita tunteja.
Itse uskon, että nyt asiat neuvotellaan kuntoon ja NHL alkaa vielä joulukuun aikana.

Eipä käynyt palstaveljen aprikoimalla tavalla, vaan palaveri on päättynyt ja puihinhan se sitten meni, kertoo mm. Ylen uutinen. Ainakaan tuon perusteella siellä ei olla kovin toiveikkaita ratkaisun suhteen eikä uusien neuvottelujen ajankohtaa olekaan sovittu. Jääkiekon kannalta huono asia, mutta Raumalla on pakko olla tyytyväinen.

Kuinka kauan ne pystyvät venyttämään sarjan aloitusta? Kai siinäkin jossain vaiheessa tulee seinä vastaan, kun sarja jäisi toivottoman lyhyeksi tyngäksi.
"No höh, kysy sitä tiäksää kato. Iha hölmöläise hommaa taas."
Avatar
Trekolmestar
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 17419
Liittynyt: Maanantai, 18 Syyskuu 2006, 08:28
Paikkakunta: Lapijoki

Re: NHL lockout 2012

ViestiKirjoittaja IRI » Perjantai, 07 Joulukuu 2012, 11:23

Trekolmestar kirjoitti:Kuinka kauan ne pystyvät venyttämään sarjan aloitusta? Kai siinäkin jossain vaiheessa tulee seinä vastaan, kun sarja jäisi toivottoman lyhyeksi tyngäksi.

Oliko se niin, että täysi runkosarja olisi vaatinut sen, että kausi olisi alkanut marraskuun alussa? Täyttä runkosarjaa ei millään enää ehditä pelaamaan. Ensimmäisellä lockout-kaudellahan työsulku päättyi 11.1.1995 ja silloin tahkottiin 48 ottelun runkosarja. Kaudella 2004-2005 virallinen ilmoitus kauden peruuttamisesta tuli 16.2.2005. Onhan tässä vielä siihen aikaa. Parin viikon sisällä pitää alkaa tapahtumaan, jos aikovat saada kauden käyntiin. Jos neuvottelut venyvät vuodenvaihteeseen, veikkaan, että koko kausi jää väliin.
Avatar
IRI
Managing Director
Managing Director
 
Viestit: 13528
Liittynyt: Maanantai, 23 Lokakuu 2006, 18:07

Re: NHL lockout 2012

ViestiKirjoittaja Trekolmestar » Tiistai, 11 Joulukuu 2012, 08:18

IRI kirjoitti:Ensimmäisellä lockout-kaudellahan työsulku päättyi 11.1.1995 ja silloin tahkottiin 48 ottelun runkosarja. Kaudella 2004-2005 virallinen ilmoitus kauden peruuttamisesta tuli 16.2.2005. Onhan tässä vielä siihen aikaa. Parin viikon sisällä pitää alkaa tapahtumaan, jos aikovat saada kauden käyntiin. Jos neuvottelut venyvät vuodenvaihteeseen, veikkaan, että koko kausi jää väliin.

Nyt pelit on peruttu 30.12. asti. Neuvottelut on toistaiseksi keskeytetty, mutta tarkoitus on jatkaa. Gary Bettman on näemmä ilmoittanut, ettei alle 48 ottelun runkosarjaa pelata (vrt. tuo kausi 1994-95). Siinä mielessä ratkaisun olisi tultava aika pian. Aikaa on käytännössä suunnilleen kuukauden päivät, jos Bettman pitää kiinni sanomastaan.

Iltalehden uutisia aiheesta: Lisää pelejä peruttu... ja Neuvotteluja yritetään jatkaa tällä viikolla...
"No höh, kysy sitä tiäksää kato. Iha hölmöläise hommaa taas."
Avatar
Trekolmestar
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 17419
Liittynyt: Maanantai, 18 Syyskuu 2006, 08:28
Paikkakunta: Lapijoki

Re: NHL

ViestiKirjoittaja Leonardo » Perjantai, 28 Joulukuu 2012, 17:38

Eiköhän se kohta ala, siis se änäri. Linkkiä klikkaamalla ylen uutisoimaan änärin ehdottamaan sopimusehdotuksen pariin
Hankala rasti kun Lukossa todellakin ollaan noinkin isosti ajauduttu änäriheebojen varaan, muuthan eivät osaa edes pelata omalla tasollaan (tai sitten taso on tuo mikä nyt on nähtävillä).

Hannun on syytä sitten olla valmiina ja vastailla niille ilkeillekin agenteille jos ja kun luuri vinkuu ja pelimiehiä on tarjolla. Jopa yöllä, meinasi unohtua. Nyt kun työsulun aikana on ollut mahdollisuuksia kyttäillä pelimiehiä ympäri maapalloa niin onko Hannu tehnyt niin, miten Lukko on loppupeleissä varautunut änärisulun päättymiseen, unohtamatta tulevaa kautta. No RD ehti jo mainitsemaan sen, että imua joukkueeseen on, tottakai kun se änäri alkaa varmuudella seuraavaksi kaudeksi joten nämä hivenen kalliimmat ei änäritasoiset pelaajat ovat ajoissa liikkeellä.
Avatar
Leonardo
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 21615
Liittynyt: Maanantai, 08 Tammikuu 2007, 10:11

Re: NHL

ViestiKirjoittaja IRI » Perjantai, 28 Joulukuu 2012, 21:16

Leonardo kirjoitti:Eiköhän se kohta ala, siis se änäri. Linkkiä klikkaamalla ylen uutisoimaan änärin ehdottamaan sopimusehdotuksen pariin

Paha sanoa. Onhan sitä optimismia ollut aiemminkin ilmassa ja seinä on tullut melko nopeasti vastaan. Aika pian joku ratkaisu pitää asiaan tulla. Tik-tak kello käy. Parin viikon sisään tapahtuu jotain. Joko uusi työehtosopimus saadaan aikaan tai sitten tulee ilmoitus kauden peruuttamisesta. Helvetin hulluja ovat jos eivät saa kautta alkamaan - olkoonkin vain, että ihan mielellään noita NHL-pelaajia kotimaisissa kaukaloissa katselee.
Avatar
IRI
Managing Director
Managing Director
 
Viestit: 13528
Liittynyt: Maanantai, 23 Lokakuu 2006, 18:07

Re: NHL

ViestiKirjoittaja Leonardo » Lauantai, 29 Joulukuu 2012, 15:02

11 tammikuuta olisi änärin ehdottama takaraja, juttu kursivoituna tuossa alapuolella:

NHL:n varakomissaari Bill Daly vahvisti perjantaina, että NHL on tehnyt uuden sopimustarjouksen pelaajayhdistys NHLPA:lle. Tarjoukseen sisältyy muutama erittäin oleellinen päivämäärä.

Tuoreen esityksen mukaan NHL haluaa uuden työehtosopimuksen kuntoon 11. tammikuuta mennessä eli tasan kahden viikon kuluessa. Sopimustarjouksen mukaan harjoitusleirit alkaisivat heti seuraavana päivänä.

Mikäli asiat menevät ehdotuksen mukaisesti, pääsisi NHL-kausi alkamaan lauantaina 19. tammikuuta ja runkosarja olisi 48 ottelun mittainen. Tällä aikataululla Stanley Cup -voittaja ratkeaisi kesäkuun lopussa.

NHL:n työsulku on nyt 105 päivän mittainen.


Linkki vielä kursivoituun juttuun löytyy tästä
Jännitys tiivistyy etten sanoisi.
Avatar
Leonardo
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 21615
Liittynyt: Maanantai, 08 Tammikuu 2007, 10:11

Re: NHL

ViestiKirjoittaja IRI » Lauantai, 29 Joulukuu 2012, 20:48

Leonardo kirjoitti:11 tammikuuta olisi änärin ehdottama takaraja, juttu kursivoituna tuossa alapuolella:

NHL:n varakomissaari Bill Daly vahvisti perjantaina, että NHL on tehnyt uuden sopimustarjouksen pelaajayhdistys NHLPA:lle. Tarjoukseen sisältyy muutama erittäin oleellinen päivämäärä.

Tuoreen esityksen mukaan NHL haluaa uuden työehtosopimuksen kuntoon 11. tammikuuta mennessä eli tasan kahden viikon kuluessa. Sopimustarjouksen mukaan harjoitusleirit alkaisivat heti seuraavana päivänä.

Mikäli asiat menevät ehdotuksen mukaisesti, pääsisi NHL-kausi alkamaan lauantaina 19. tammikuuta ja runkosarja olisi 48 ottelun mittainen. Tällä aikataululla Stanley Cup -voittaja ratkeaisi kesäkuun lopussa.

NHL:n työsulku on nyt 105 päivän mittainen.


Linkki vielä kursivoituun juttuun löytyy tästä
Jännitys tiivistyy etten sanoisi.

Näin se homma etenee. Veikkaan, että Euroopassa majailevat NHL-pelurit hivuttautuvat kotikonnuilleen tuossa vuodenvaihteen jälkeen. Jos ei muuten, niin varmuuden vuoksi, jotta ovat sopimuksen mahdollisesti syntyessä valmiina ja aikaerosta toipuneita. Saapa nähdä.
Avatar
IRI
Managing Director
Managing Director
 
Viestit: 13528
Liittynyt: Maanantai, 23 Lokakuu 2006, 18:07

Re: NHL

ViestiKirjoittaja Trekolmestar » Lauantai, 29 Joulukuu 2012, 21:03

IRI kirjoitti:Näin se homma etenee. Veikkaan, että Euroopassa majailevat NHL-pelurit hivuttautuvat kotikonnuilleen tuossa vuodenvaihteen jälkeen. Jos ei muuten, niin varmuuden vuoksi, jotta ovat sopimuksen mahdollisesti syntyessä valmiina ja aikaerosta toipuneita. Saapa nähdä.

Pelaajathan äänestivät myös NHLPA:n hajottamisen puolesta, mikä mahdollistaisi seurojen haastamisen oikeuteen laittoman työsulun perusteella. Jäisiköhän tämä kortti kokonaan katsomatta?
"No höh, kysy sitä tiäksää kato. Iha hölmöläise hommaa taas."
Avatar
Trekolmestar
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 17419
Liittynyt: Maanantai, 18 Syyskuu 2006, 08:28
Paikkakunta: Lapijoki

Re: NHL

ViestiKirjoittaja IRI » Lauantai, 29 Joulukuu 2012, 21:08

Trekolmestar kirjoitti:
IRI kirjoitti:Näin se homma etenee. Veikkaan, että Euroopassa majailevat NHL-pelurit hivuttautuvat kotikonnuilleen tuossa vuodenvaihteen jälkeen. Jos ei muuten, niin varmuuden vuoksi, jotta ovat sopimuksen mahdollisesti syntyessä valmiina ja aikaerosta toipuneita. Saapa nähdä.

Pelaajathan äänestivät myös NHLPA:n hajottamisen puolesta, mikä mahdollistaisi seurojen haastamisen oikeuteen laittoman työsulun perusteella. Jäisiköhän tämä kortti kokonaan katsomatta?

En osaa sanoa. En ole aivan niin tarkkaan seurannut. Ilmeisesti molemmat osapuolet ovat olleet oikeusistuimeen yhteydessä.
Avatar
IRI
Managing Director
Managing Director
 
Viestit: 13528
Liittynyt: Maanantai, 23 Lokakuu 2006, 18:07

Re: NHL

ViestiKirjoittaja Ojo » Maanantai, 31 Joulukuu 2012, 07:37

Neuvottelut jatkuvat tänään, kertoo Yle.

Alkaa olemaan ns. viimeiset hetket, jotta kausi ison veden takana alkaa. Kauhulla odotan mitä siitä seuraa jos NHL alkaa ja juutit Lukosta poistuvat.
Avatar
Ojo
Captain
Captain
 
Viestit: 2151
Liittynyt: Keskiviikko, 04 Huhtikuu 2007, 06:46
Paikkakunta: Rauma

Re: NHL

ViestiKirjoittaja jammaster » Lauantai, 05 Tammikuu 2013, 12:25

Kyllä tässä voi niin käydä, ettei se NHL tosiaan ala. Uusista neuvotteluista ei ole sovittu. Lukon onni, mikäli tässä näin käy. Tämä on kyllä vähän kaksijakoinen homma, allekirjoittanut kun mielellään katselisi ison veden takaisiakin pelejä. Kenelles Vanhis alkaa soittelemaan mikäli näin käy? Regin? Crosby? Pietrangelo? Edler?
Kausiveikkauksen voittaja 2015-16
Anundilan Kalkke, Tasala Vilkk ja Hakkri Iiro
Veni, Vidi, Defui - Tulin, näin, mokasin
Avatar
jammaster
Captain
Captain
 
Viestit: 2225
Liittynyt: Torstai, 12 Lokakuu 2006, 19:17
Paikkakunta: Ulkomailla

Seuraava

Paluu Muut jääkiekkosarjat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron