HC Satakunta

Keskustelua jääkiekkosarjoista (Mestis, Suomi-sarja, naiset, junnut, NHL, AHL, Elitserien jne.)

HC Satakunta

ViestiKirjoittaja Leonardo » Lauantai, 08 Syyskuu 2012, 08:58

Avataan tällekin joukkueelle ketju sillä joukkueen tavoitteet ovat nousu mestikseen. Se jos mikä olisi todella hyvä asia niin Lukon kuin Ässienkin kannalta.
Kiekkoareena.fi sivustolta löytyikin joukkueen kuulumisia sekä mainitaan tavoitteista sekä muutenkin muutamia seikkoja koskien joukkueen rakennusta jne. Löytyy täältä
UJK:n jälkeisen tyhjiön täyttäminen olisi kyllä kova juttu jos mikä mestistasolla, olkoonkin että jääkotkat nyt olivat heittopusseina lähinnä sarjassa mutta kokemusta nuoret pelaajat ainakin saivat jos ei muuta.
Avatar
Leonardo
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 21615
Liittynyt: Maanantai, 08 Tammikuu 2007, 10:11

Re: HC Satakunta

ViestiKirjoittaja Leonardo » Perjantai, 14 Syyskuu 2012, 06:09

Suomi-Sarjassa pärähtää alkulohko käyntiin HC:n osalta vieraspelillä Forssan Palloseuraa vastaan. Ottelu alkaa kello 19.00 ja on seurannassa täällä
Satakunnan riveissä pelaa varsin monta Lukon A-Junnuista tuttua pelimiestä. Forssalaistenkin riveistä löytyy muutamia mielenkiintoisia nimiä, kenties kiinnostavimpana Lukossakin pelannut Matti taskumatti Kuusisto. Tavoitteethan joukkueella ovat korkealla kuten kuuluukin joten mielenkiinnolla tulee tätäkin sarjaa nyt sitten seurattua. Porkkanana se mahdollinen nousu mestikseen joka olisi erittäin hyvä asia myöskin Rauman Lukolle, suippoja ei kehtaa mainita samassa yhteydessä mutta luonnollisesti helpottaisi kummasti heidänkin pelaajasijoittelujaan yms.
Avatar
Leonardo
Chairman of the Board
Chairman of the Board
 
Viestit: 21615
Liittynyt: Maanantai, 08 Tammikuu 2007, 10:11


Paluu Muut jääkiekkosarjat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron