Keskustelua farmisarjoista

Keskustelua jääkiekkosarjoista (Mestis, Suomi-sarja, naiset, junnut, NHL, AHL, Elitserien jne.)

Keskustelua farmisarjoista

ViestiKirjoittaja Suntio » Lauantai, 24 Maaliskuu 2007, 13:11

Nyt on pakko laittaa linkkiä Lukkomaniaankin, kun porilaisten suuri suosikki, käytännössä ylijumalan asemassa oleva Matt Nickersson on sekoillut(taas) oikein kunnolla.

Aikamoista sekoilua kahdelta Steelheadsin pelaajalta, Nickersonilta ja Yablonskilta. Molemmat hakkaavat kaikkia vastaan tulevia ja ilmeisesti yksi Nickersonin sucker punchilla tiputtama vastustaja loukkaantuukin lievästi tilanteessa. Nickersson sai 16 ottelua pelikieltoa ja Yablonski seitsemän matsia. Sen lisäksi molemmat pukarit sekä valmentaja Laxdal saivat kaikki sakkoja.

Jos jotakuta kiinnostaa niin tapahtumat on nähtävissä videolla
Porilaiset alkoivat jo Jatkoajassa spekuloimaan Nicken paluusta, kun voi ensi kauden alkukin mennä piloille rapakon takana pelikiellosta johtuen. :lol:
"Dumari on iso ja väkivaltanen, enemmän koneen kuin ihmisen kaltainen. Sillon robottikädet, sil on moottoripää, sil on sähköpumppu joka jyskyttää!"
Avatar
Suntio
Assistant Coach
Assistant Coach
 
Viestit: 4249
Liittynyt: Tiistai, 12 Syyskuu 2006, 22:34
Paikkakunta: Rauma

Re: Keskustelua farmisarjoista

ViestiKirjoittaja Joukke » Lauantai, 24 Maaliskuu 2007, 19:14

friikki kirjoitti:Nyt on pakko laittaa linkkiä Lukkomaniaankin, kun porilaisten suuri suosikki, käytännössä ylijumalan asemassa oleva Matt Nickersson on sekoillut(taas) oikein kunnolla.


No rakkaat pohjoisen kaupunginosamme asukkaat todennäköisesti näkevät tässä vaan jotain todella ansiokasta ja peräänantamattomuuden ilmentymää - no se(kin) heille suotakoon. JA:n palstoilla kovasti aikanaan ihmeteltiin Saarenheimon ja Bonon tuuletuksia eräässä Pata pelissä kun ketut oman pystypaininsa voittivat - tossahan oli perkele koko joukkue tuulettamassa enemmän kuin maalia - ja kaveria, joka lopuksi jäi alle - hmm... aika lapsellisia sanoisin.
A champion is afraid of losing. Everyone else is afraid of winning (Billie Jean King)
Avatar
Joukke
Assistant Captain
Assistant Captain
 
Viestit: 1090
Liittynyt: Lauantai, 03 Maaliskuu 2007, 14:59
Paikkakunta: Rauma


Paluu Muut jääkiekkosarjat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron